This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hedwig Hagenaars
Hedwig Hagenaars - 1 Item
HOI ik zoek dus een goed uitziende man tot max 43 jaar oud met een lekkere BLANKE SABEL! ! NEEM DE ADVERTENTIE NIET TE NAUW..ALLES IS BESPREEKBAAR... -jij draagt een vrouw op handen en voeten en bent trouw -jij hebt 2 rechterhanden en overal een oplossing voor -jij bent creatief en weet van aanpakken -je bent verzorgd en hygiënisch -jij hebt geen relatie en bent in staat om 2 tot 3 keer per week te komen! Contact me dan! Ps. ik heb een middelgrote behaarde FOEF!
Hedwig Hagenaars
Koop mijn slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - haar vinger in jouw krans!
Ook ik kan het alle mannen hier op usedslipjes.com aanraden om het gewoon een keertje te proberen (haar vinger in jouw krans!) Je komt gewoon serieus 10x beter klaar. Bij mij schoten de klodders gisteravond zelfs bijna mijn haar in. En het is misschien anders, maar veel lekkerder. Maar het kan best zijn dat het per persoon verschilt. Lijkt mij namelijk ook dat als je het idee hebt dat het niet lekker is. Dat het ook daadwerkelijk niet zo lekker is. Maar probeer het gewoon. Er kan niets ergs gebeuren, toch?
Erieka MayShown
Erieka MayShown - masturbeertip
Hoi, hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturgberen. En tja, je moet t wel in huis hebben: een meloen! Maak in de meloen een gat, waar jij je DONG in kan stoppen. Stop je DONG dus in en uit de meloen. Sappig gevoel en... eens wat anders...
Bellanita
Bellanita - De Belgen gaan hun eerste raket lanceren
De Belgen gaan hun eerste raket lanceren. "En," vraagt een verslaggever, "waar gaat de reis naar toe?" "Awel", zegt de Belg, "wij gaan naar de zon." "Naar de zon?" vraagt de reporter, "Maar daar is het toch veel te heet? Bent u niet bang dat de raket zal smelten?" "Wat denkt gij?," antwoordt de Belg, "Wij zijn niet gek, hoor. We gaan natuurlijk 's nachts!"
Winston
Winston - DE PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN
Hallokes! Ik was vandaag in DE PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN voor een 3 uur verblijf. 11.00 tot 14.00 uur. De dag begon met 3 rijpe, geschoren dames die erg druk waren met nagels, ogen wenkbrauwen enz enz. Wel allemaal `good looking girls` . Na enig aandringen toch wel`lust` om mee te gaan. NELLEKE is wat mij betreft de topper, als je tenminste net zoals ik van slank en A cup houdt. Het buffet was OK maar niet bijzonder. De sauna was wel erg goed, helaas binnen en geen buiten afkoelen mogelijk. Al met al een redelijke ervaring ,BOUDESTEIJN heeft toch de sfeer en de mogelijkheden!
Anette Brand
Anette Brand - relatie met een foute man
Dag allemaal! Momenteel heb ik een relatie met een foute man, en kan het dus sowieso niet (vingeren, rimmen of beffen met andere meisjes) want ik mag het heel misschien wel met een meisje doen 'maar dan alleen als hij mee mag doen'. En daar heb ik dus even helemaal geen zin in! Maar ja de drang begint wel te komen (niet alleen naar meisjes trouwens, maar naar een meer bevredigend sexleven in general, ik kom nu gewoon veel tekort en ben nogal gefrustreerd). Ook omdat ik beetje het idee heb van 'tis nu of nooit'. De jaren gaan nu toch wel tellen en ik ga er niet beter van in de markt liggen en kan ook steeds minder jonge mensen aan de haak slaan.....Wat denken jullie zal ik stiekem naar een ladiesnight in een parensauna gaan???

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook