This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hendrikje Lenseling
Hendrikje Lenseling - 4 Items
Dag hoor! Ik ben weer eens alleenstaand en heb hulp nodig bij het opknappen van mijn nieuwe woning..ik zoek dus iemand die het leuk vind om dit voor mij te doen en uiteindelijk een band met mij op te bouwen..er moet geschilderd worden en allerlei andere klussen gedaan worden.. ik bied jou tot een bepaalde grens je jezelf waar te maken als zijnde mijn maatje..ook bied ik je gezelligheid aan en wil ik ook gezellig een kop koffie met je kunnen drinken op niveau.. verder betaal ik de kosten die nodig zijn voor verf en eventueel spullen die nodig zijn. je bent zelf vrij in wat je wel of niet mee betaalt. dat is je eigen keuze.! Ps. ik vraag jou bij de 1ste afspraak een vergoeding te voldoen zodat ik weet dat je serieus bent... geen zin in fakers in mijn privιleven.. ALLEEN REACTIES VIA DE MAIL........ GRAAG UITGEBREID OVER WAAROM JE DIT WILT...Je mag eventueel ook in BITCOINS betalen.
Hendrikje Lenseling
koop mijn slipje, aljeblieft!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hendrikje Lenseling
herensliip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hendrikje Lenseling
leuk setje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hendrikje Lenseling
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - 2 onderbroeken
Er waren eens 2 onderbroeken. Zegt de een tegen de ander: Ga je mee op vakantie Waarop de ander antwoord: nee dank je ik ben al bruin genoeg!!
Amber
Amber - mper tijd om mijn kont af te vegen
Er was eens een man die dacht dat hij erg gezond was. Maar hij was daar toch niet zo zeker van. Op een zaterdag middag ging hij naar zijn huisarts,en zij:Dokter,wilt u effe kijken of ik nog gezond ben. Nou zei de dokter,ik zal wel voor je kijken. De man moest zijn kleren uittrekken om de dokter te laten zien of hij nog gezond was. Je hartslag werkt goed je hebt weinig vet en je gezondheid is ook goed,maar er is nog iets,zei de dokter. Tussen je benen zit er iets niet echt schoon en gelukkig uit. Het ziet een beetje bruintjes,en ik heb geen flauw idee hoe dat komt. Weet jij er iets van? Misschien wel zei de man. Ik ga het effe onder vier ogen houden met mijn vrouw,zei de man. Een paar minuutjes later ging de man weer naar huis. Toen hij zijn huisdeur open deed riep hij meteen zijn vrouw. Lisa?!kun je effe komen???? Oow godverdomme,ik heb in dit huis amper tijd om mijn kont af te vegen! Tja, daar wou ik het net met je over hebben!
Herta
Herta - alle 'openingen' hermetisch dicht te houden
HEY! als jij in staat bent fysiek om alle 'openingen' hermetisch dicht te houden hoef je voor mij heus geen slipje aan te trekken,alleen hebben sommige mensen zo'n permanente 'oude luier'lucht om zich heen hangen. Je maakt mij niet wijs dat je alle scheten en kleine lekjes tegen kan houden met alleen maar mindpower. En waarschijnlijk is jou nooit geleerd om schoon goed aan te trekken 'in het geval van een ongeluk en je komt in het ziekenhuis terecht'. Is er bij mij echt goed ingeprent,persoonlijk vind ik geen ondergoed voor mannen alleen als je de hele dag door je broek aan en uit moet trekken voor iemand logisch!
Kitty Purry
Kitty Purry - een heuse penis-fobie
Slecht nieuws voor mij vaste klantjes! Ik heb sinds kort dus een heuse penis-fobie ! Het zien van een HARDE TAMPERT vond ik eigenlijk nooit echt prettig en ik vind het nog steeds een lelijk ding. Laat staan om er seks mee te moeten hebben, ik walg dus nu echt van het idee.. Misschien wat sterk uitgedrukt, mede ook omdat ik er vorig jaar een kleine duizend heb afgezogen maar zo voel ik het nu echt. Fysieke aantrekkingskracht is echt 0 tot mannen voor mij. Emotioneel gezien heb ik juist meer met mannen, paar van mijn beste vrienden zijn mannen. De vriendschap is vaak heel eerlijk en direct en daar houd ik wel van. Vrouwen bieden echter toch ook weer een bepaalde soort vriendschap die ik ook niet zou kunnen missen. Ik focus me nu dus op de lekkere lesbische nimfomanen! Hoe leuk is dat niet??/#
Gordon
Gordon - de Poolse Spirma
Hallo allemaal! Gisteren heb ik voo oor het eerst de Poolse Spirma gezien! Zij was de perfecte afsluiting van mijn avond. Wellicht dat de sfeer en het gedrag van andere beren ook invloed hebben op het gedrag van de dames. Nog maar te zwijgen dat zij een ondergewaardeerd beroep hebben, waarbij ze ook we eens met het verkeerde been uit bed stappen. Het enige juiste advies dat ik in deze kan geven is om bij aankomst eerst rustig te kijken hoe de dames in hun vel zitten. Zit de dame in kwestie niet goed in haar vel of heb je die avond geen zin in haar, dan even hallo zeggen en deze dame verder met rust laten, toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook