This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Harmke Stoop in't Kanneke
Harmke Stoop in't Kanneke - 1 Item
Geen tijd om je zaakje te scheren?? Wordt je opgewonden van 2 meiden die jouw penis een knip en of scheerbeurt geven.........Ja dus want je leest verder.. Wij zijn 2 leuke volslanke meiden van 30 en 35, leuk koppie, spontaan,halflang haar blond en bruin. Kom liggen bij ons op de tafel en wij zorgen dat jij weer netjes geknipt/geschoren bent. Waxen is ook mogelijk. Te geil hierdoor geworden dan legen wij jou balzak ook maar gelijk even:) Hygiene en discretie gewenst en geboden. Tevens ook mogelijk om je schaamhaar te laten verven, je dient wel zelf voor de verf te zorgen uiteraard kunnen wij jou wel advies geven. Wij zijn beschikbaar op dinsdag,woensdag,vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur. Bellen met nummerweergave! Geen reactie meer via sms of voicemail.
Harmke Stoop in't Kanneke
koop mijn natte slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - goede sessie en voor herhaling vatbaar
Dag allemaal! Afgelopen woensdag deze dame ook mogen meemaken. Al vanaf het begin dat ik daar binnen was probeerde ze mijn aandacht te trekken met kijken en lachen. Op een gegeven moment ging ze dansen met een rokje aan met daaraan metalen plaatjes die dan zo fijn rinkelen! Ze onderbrak het dansen door op mijn schoot te gaan zitten en me zo op te geilen, dat lukte aardig want ik had binnen no time een bikkelharde tampert! Daarna trok ze mij op de vloer en hebben we samen gedanst, of liever gezegd, we reden tegen elkaar aan… We hebben na het dansen nog even op een bankje gezeten om daarna naar boven te vertrekken. Boven heeft ze me even gepijpt zonder condoom, ik kan me er nauwelijks iets van herinneren dus het was niet slecht maar ook niet geweldig. Neuken uiteraard met condoom, eerst missio waarbij ik van haar nog een kus kreeg. Daarna in doggystyle het karwei kunnen klaren. Ze doet wel een beetje geacteerd, maar dat was niet hinderlijk. Al met al een goede sessie en voor herhaling vatbaar, leuke beschaafde meid met een beetje meer vlees dan ik gewend ben!
Dion
Dion - swingers
Door de grotere vraag naar swingervakanties is het aanbod gegroeid en gaan swingers steeds vaker op zoek naar unieke, geile vakantiebestemmingen. Naast de mogelijkheden binnen Europa, trekken ze naar bestemmingen die verder weg liggen, we noemen er hier enkelen: Vietnam, Kenia, Cuba en India, maar ook bekende routes zoals de beroemde Maya Route. Je kunt alle kanten op en hebt de regie van jouw sexuele uitspattingen grotendeels zelf in handen.
Caitlin Ferguson
Caitlin Ferguson - raadsel
Wat is een drol naast een wc? een drukfoutje! Weet jij de mop van dat die man in de wc ging? ik ook niet de deur was op slot.
Pop Coprophilia
Pop Coprophilia - geen prostaatwerk
Psst! Gewoon zorgen dat je schoon bent, en dan is bijna alles lekker, zelfs mijn vinger in jouw KRANS! ! Maargoed, het hoeft dus echt geen prostaatwerk te zijn, gewoon over mijn sterretje kriebelen geeft al een fantastisch effect, en zorgt ervoor dat ik vanzelf meer wil....alleen dan moet je wel korte nagels hebben (...of dus handschoentjes ofzo). En voor de heren, tijdens het beffen even met het tongetje langs mijn sterretje gaan en je merkt vanzelf het effect, als ik echt geil word dan zal ik het dank van je afnemen!
Manfred
Manfred - probeer in je mond te spuiten
HEY allemaal! Ikzelf vind dit ook wel grappig en het gebeurt bij mij klanten ook vaak. Ga op je bed liggen, en ga jezelf heel rustig aftrekken. Ook als je voelt klaar te zullen komen, blijf je rustig aan doen. Dit hou je een lange tijd vol, tot je niet meer kunt. Open dan je mond, meestal vanzelf van het hijgen/opwinding, en probeer in je mond te spuiten. Meestal komt het dan in je gezicht, maar dat is ook wel erg lekker. Anyway: voor de liefhebber!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook