This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hannah Poelsma
Hannah Poelsma - 1 Item
Dag lekkere, geile ruksnifters! Deze maand kom ik niet meer bij jullie aan huis ! Even geen ESCORT dus! ik ben verzorg en hygienisch en ontvang jullie in een rustige sfeer bij mij kan je vrijblijvend gratis parkeren(ook vrachtwagens) ER IS WEL WEER INTIEM-ZOENEN-ORAAL-VINGEREN MOGELIJK! voor meer info/afspraak kunt u mij bellen/smsen/mailen/whatsapp maar bellen is sneller alleen bellen met nummerweergave aan anders neem ik niet op sorry aan de telefoon ben ik altijd zakelijk; prijzen voor scheer /epileer/ harsen sessies met handmatig happy end: €60,- gekleed €70,- lingerie €80,- naakt prijzen voor body to body massage met handmatig happy end een uur: €80,- string €90,- naakt: prijzen voor een erotisch massage met handmatig happy end een uur: €60,- gekleed €70,- lingerie €80,- naakt: prijzen voor een prostaat massage met handmatig happy end: €70,- gekleed €80,- lingerie €90,- naakt: prijzen voor plas en poep seks en sm sessies met handmatig happy end €130,-: u kunt denken aan toiletslaaf ,pijnsessies etc. anders in overleg P.s. ik doe alleen nog maar BLANKE SABELS!
Hannah Poelsma
wie koopt mijn gedragen slipje?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - under construction
De ruimte in de PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN ziet er een beetje uit als een huiskamer, niet zo donker als de andere clubs, maar gewoon fris en netjes. Hier hadden ze zo lang ook een massagetafel geplaatst, waar je een masseur kon boeken (€ 25 voor 30 min, € 45 voor 1 uur, werkelijk een prima professionele erotishce massage, echt aan te raden als onderdeel van een ontspannen dag). De laatste ruimte bevat nog wat banken rondom een rond bed, waar de exhibisionisten behoorlijk aan hun trekken kunnen komen. Op de verdieping bevinden zich de kamers, volgens mijn herinnering zijn dat er vier. Aan het eind van de gang ligt een groot terras, maar dat is helaas nog under construction……..
Carl
Carl - vrouwen die zonder slipje lopen
Hoi, op zich heb ik helemaal niks tegen vrouwen die zonder slipje lopen, integendeel! Geil toch?? Alleen 1 keer meegemaakt in een restaurant dat het meisje die liep te bedienen zonder slipje in een kort rokje liep. Iedere keer als ze voorover bukte om bij andere tafels iets te serveren zat ik recht in haar kruis te kijken. Onder het eten hoeft dat van mij nog niet hoor!
Bellanita
Bellanita - Usedslipjes Holidays
Bij Usedslipjes Holidays is keuze uit verschillende swingersvakanties, de ιιn houdt van het naaktstrand, de ander van naaktwandelen en weer iemand ander wil niets liever dan bijvoorbeeld de hele dag beffen! Er zijn vier leeftijdsgroepen, die van 25-39 jaar, 30-49 jaar, 35-55 jaar en een groep van 45 tot 65 jaar (met een aantal zeer aantrekkelijke, rijpe en geschoren dames!) Ook wordt er altijd gewerkt aan een evenwichtige man/vrouw verdeling zodat je niet de hele tijd met een STIJVE TAMPERT voor iemand haar tentje hoeft te wachten!
Ararinda
Ararinda - pilotengrapje
Zegt een piloot tegen een jongetje: "hou jij van vliegen?" Waarop het jongetje antwoordt: "nou en of!"Zegt de piloot weer: "dan zal ik er straks een paar voor je vangen"
Hedwig Stronkje
Hedwig Stronkje - even geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Hoi, hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Ga op bed liggen met je kleren aan. Haal je trui/shirt omhoog, ontbloot dus je bovenlijf iets. Met de ene hand ga je in je broek naar je DONG toe en je aait hem daar, met de andere hand streel jij vervolgens je eigen tepels. Kom maar eens lekker in je broekje tot een heus hoogtepunt hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook