This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hanne Dinkla
Hanne Dinkla - 1 Item
Dag lekkere, geile slipjesfetishisten! Ik ben dus echt eeen professionele kapster met heel wat jaren ervaring ! Hier mijn tarieven: alleen knippen 25,- ;toples knippen 75,- ;knippen en pijpen 100,- ;knippen en wippen 150,- bel me voor afspraak of meer info;;JA ik doe trouwens niet meer ALLES SAFE !! Graag BELLEN !!REAGEER NIET OP SMS OF MAIL ,ENKEL BELLEN VOOR AFSPRAAK. Een vluggertje kan ook 50,- Een half uurtje 80,- Een lekker spannend uurtje 120,- En een uur(ALL IN)klaarkomen op lichaam, zoenen,etc 150,-voor een vol uur lekkere Trio kan ook 200,- (dan haal ik de buurvrouw er even bij….)
Hanne Dinkla
wie komt mijn slipje uitdoen??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tara Reijder
Tara Reijder - swingersreis
Een swingersreis is vaak op leeftijd ingedeeld, waardoor je op vakantie gaat met mensen van jouw leeftijd. Door de indeling in leeftijdscategorieën ontstaat er gemakkelijker een klik tussen de deelnemers. De interessegebieden liggen dichterbij elkaar waardoor er gemakkelijker onderwerpen zijn te bespreken die de groep aanspreekt. Ook zorgt de reisorganisator er voor dat de verhouding tussen mannen en vrouwen ook enigszins gelijk is wat de sexuele uitspattingen alleen maar te goede komt!
Mayra Steiner
Mayra Steiner - raadsels
wat is het toppunt van lef? Bij een neger voor zijn huis gaan poepen en zeggen dat zijn kind gesmolten is! Vraag: Hoe vangt een dom blondje een vogel. Antwoord: Ze gooit de kat in de lucht.
Malon
Malon - anderhalve maand in vrouwenkleren
Hey partypooper! Ik loop dus nu al een anderhalve maand in vrouwenkleren ook buiten,het liefste loop ik in een lekkere legging met een tuniek,en draag ook lingerie en voel mij echt geweldig,alleen dat ding zit mij daar in de weg,en wil zo wel uit het lichaam stappen,maar heb geen ritssluiting!
Mevrouw Plu-in ‘t Hol
Mevrouw Plu-in ‘t Hol - hoerig en ook niet hygiënisch
Meisjes of vrouwen die dagelijks zonder slipje lopen zijn gewoon bezig zichzelf op te geilen middels de bekende fantasien. Ik vind het gewoonweg smerig en verre van erotisch Wel is zoiets een keer leuk als je een avond in een hele hitsige bui bent en het dan doet wanneer je uitgaat. Maar gewoon dagelijks als je naar je werk of school moet,is gewoon hoerig en ook niet hygiënisch!
NICO
NICO - BIKKELHADE PIEMEL
Hoi, zo heb ik zelf het dus nog nooit gedaan, maar het lijkt me dus enorm geil om ook eens van achteren geneukt te worden! Liefst de eerste keer met een vrouw met een voorbinddildo natuurlijk, alhoewel een man niet zo erg zou zijn, zolang er maar een vrouw bij is (ben toch echt hetero...mannen zoenen...bah!) Voorlopig zegt vrijwel elke man die het wel eens geprobeerd heeft dat hij heftiger klaar komt als zijn anus ook een beetje wordt gestimuleerd. Ik kan dus niet wachten! Ps. ik denk wel dat een BIKKELHADE PIEMEL lekkerder aanvoelt dan een dildo dus wat dat betreft is voor mij de eerste keer een lekkere geil man ook nog wel acceptabel……
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - DE PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN
Gisteren weer eens naar DE PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN geweest. En de afsluiter met het altijd heerlijke snoepje SPIRMA. Schatje, vriendinnetje en gericht op de goede band en de onderlinge klik. Ook haar een uitgebreide massage gegeven, begonnen op de bank beneden, voortgezet op de kamer, waarbij ze het idee kreeg dat ik een professional ben waar ze vervolgens € 20 voor de massage wilde betalen. Mallerd, ik ben gekomen om de dames van een inkomen te voorzien, niet om van ze te profiteren voor iets dat ik zelf ook als zeer aangenaam ervaar... Nadat ik haar volledig had ontspannen wierp ze zich op mij en zorgde voor een spetterende afsluiter van weer een prima dag! Klein minpuntje was dat ze na afloop om 80,- extra vroeg omdat ik haar van voren en van achteren had gevingerd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook