This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hansje Klippel
Hansje Klippel - 4 Items
Hi TAMPSTRA! Heb je soms ook altijd al de gedachten gehad om je eens spannend intiem te laten scheren? Ik vind het leuk en spannend om te doen, in alleen een string! (vanaf 50,-) Je kan het ook combineren met een erotische massage. We sluiten het af met een heerlijk handmatig hoogte punt... Discretie en hygiëne zijn erg belangrijk voor mij dus dat verwacht ik ook van jou! Ik kan deze week woensdag van 9u tot 12u, donderdag van 9u tot 3u, vrijdag van 9 tot 19uur en zaterdag van 10 tot 16uur Een afspraak maken kan ook op de dag zelf.! Op zondag scheer ik alleen rijpe vrouwen en geen mannen dus! (als je meer wilt dan alleen jouw FOEF laten scheren dan kun je gewoon een STAAFMIXER meebrengen)
Hansje Klippel
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hansje Klippel
bfe's
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hansje Klippel
bips
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hansje Klippel
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - De PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN
De PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN is niet te missen, groot uithangbord. Parkeerplaatsen aan de andere kant van de straat (betaald parkeren. Zet hem niet in een zijstraat vlakbij in een parkeervak, want dan moet je het schrikbarende bedrag van € 15 betalen... Waar zijn die parkeervakken dan voor?!?). De eerste indruk was dat het in een slooppand zit, vervallen en de uitstraling die de club in ook heeft. Het huisnummer is 13/17, dus AAD geheugen is goed. Je loopt om het gebouw heen en belt de deur naast de trap aan. Dan loop je eigenlijk gelijk de omkleedruimte in, de lockers staan in de gang en links zijn de douches (goed), de sauna (was vandaag stuk gegaan, werd direct reparateur opgezet, 's middags deed ie het weer en prima ook) en de toiletruimte. Douchen is voor dames en beren gemengd. Stukje doorlopen en je komt in de eerste ruimte, waar de bar staat met een zitje, een vloertje met dansstang en de trap naar boven. Hier wordt ook het eten neergezet ('s ochtends broodjes met verschillende soorten kaas, olijven etc., later in de middag werd er een vers bereide maaltijd opgevoerd, rijst met een gekruide gehaktschotel. Ik vond dat erg lekker. Maar op verzoek van een ander werd net zo makkelijk weer een nieuwe lading broodjes en kaas erbij gezet. Prima dus)
Andrea Mirschel
Andrea Mirschel - vraagje
Hoe kun je zien dat een man een kleintje heeft? Antwoord: aan het zitje achter op de fiets.
Bibi
Bibi - Waar stop jij je DONG dan in
Niet met je ' fokkin' vinger in een aars omdat er stront uit kan komen, zei laatst een slipjesklant tegen me ! Wat een slap gelul zeg! Waar stop jij je DONG dan in als je lekker gaat neuken?, vroeg ik hem toen. Toch niet in mijn uitgang waar ook pis uitkomt hoop ik? Of jezelf lekker laten pijpen door een mond waar ook kots uitkomt? Ik hoop voor hem dat het vriendinnetjeeee dat hij zoekt dus niet al teveel like moi is, ze zou dan, gezien zijn bekrompen uitspraak, een ietwat bedrogen uitkomen lijkt mij. En hij moet, wat mij betreft, om enigszins consequent te kunnen blijven dan maar genoegen nemen met zijn rechter danwel linkerhand, die van origine ook bedoeld is om van alles mee te ondernemen behalve dan jezelf bevredigen, hallee kiddy up go Tiger!
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - een groep SWINGERS
Psssst! Je hoeft echt niet alleen op vakantie te gaan, door je aan te sluiten bij een groep SWINGERS kom je al snel in contact met andere SWINGERS die er ook van houden om als gezelschap vakantiebestemmingen te ontdekken. Swingersreizen zijn zeer gewild omdat je altijd een groep hebt om lekker mee te trekken. Daarbij is voldoende ruimte is om zelf ook op pad te gaan en je eigen ruimte te creëren. Het is niet vreemd al je even niet aansluit bij de groep , net zo min het logisch is dat je een eigen plek hebt, bijvoorbeeld een eigen tentje, afhankelijk van jouw masturbeerbehoeftes……….
rio
rio - even geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Hoi, hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Maak dan tijdens het masturberen eens een paar foto`s van jezelf voor me! Iedereen heeft tegenwoordig wel een (digitale) camera. Erg leuk voor "later" en het is erg spannend om je even als een fotomodel te voelen. Het fotograferen van jezelf kan ook zeer opwindend werken! Ps. opp verzoek zet ik ze ook 'online' voor je!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook