This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Heidi Shiva
Heidi Shiva - 1 Item
Mijn fantasie is een keer een man/jongen zachtjes met een grote dildo in zijn kontje te neuken! beetje bizar misschien, maar een fantasie van mij is om eens een keer een man/jongen zachtjes te nemen! Begrijp me goed, 't zijn geen wraakgevoelens of zo het lijkt mij gewoon heel geil om te doen. Ik heb meerdere vriendjes gehad, maar die wilde er niet aan, terwijl ik echt zeker weet dat sommige mannen het geil vinden. Twee keer heb ik het bij vriendinnetjes mogen doen, maar dat is toch niet hetzelfde. Uiteindelijk zal het hier niet bij blijven….. Dus een normale, schone jongen, zou een van jullie er over na willen nadenken?? Ik ben nu al kletsnat bij de gedachte !!
Heidi Shiva
lekkere geilspin!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Karel Anaalparel
Karel Anaalparel - lekker intiem geschoren
Dag lieve leuten! wil je ook eens door mij lekker intiem geschoren worden op je kutje of ballen??? Ik scheer al jaren alles mooi glad zodat je van onderen weer lekker fris bent! Zowel mannen als vrouwen krijgen bij mij echt altijd een happy end!! (voor maar € 50! ) Reageer snel en ik kom zo spoedig mogelijk langs met mijn scheergerei langs!
Marco
Marco - haar kleffe bezweterige handjes
Hoi gisteren weer eens een gedragen slipje bij dit meisje opgehaald! Zo trok ze me naar de muur, pakte mijn andere hand nu ook vast met haar kleffe bezweterige handjes, en begon me te kussen: los van het feit dat ik nogal smetvrees heb, vooral temeer ze vandaag verkouden bleek te zijn, had (en heb) ik eigenlijk nooit trek om met sekswerkers een hevig potje ouderwets Hollands te gaan tongen. Maar goed, nadat ze haar benen ook nog eens om mijn heupen sloeg a la Kim Basinger in nine 1/2 weeks, en doorging met letterlijk mijn gezicht aflikken, en daarna mijn lippen begon te likken en bijten, heb ik maar toegegeven. Die abnormaal wilde bos haren van haar hadden kennelijk een behoorlijke uitwerking op mij zullen we dan maar zeggen…..Gewoon maar niet aan denken dat andere ander klanten ook zonder condoom lekker gepijpt worden en dan dus maar gaan met die banaan!
Marlies Ivanova
Marlies Ivanova - een tijdje geen seks
Als jij en jouw vrouw een tijdje geen seks hebben verdwijnt zo zachtjes aan ook de zin in seks! Jullie nemen misschien minder tijd voor elkaar omdat er problemen in de relatie ontstaan. De één wil, de ander heeft geen zin in seks. Op den duur durft je partner het niet eens meer te vragen omdat jij meestel geen zin in seks hebt. Afwijzing doet immers pijn! Als dit het geval is dan stel ik voor dat jullie een keer samen bij mij langskomen!
Romy Richard
Romy Richard - HOTEL DE BLANKE SABEL
Hallokes! In HOTEL DE BLANKE SABEL kun je een perfecte erotische vakantie beleven vooral mensen die willen ontspannen zonder kleren aan! De “singlesweken” zijn er speciaal op gericht om je helemaal een weg vrij te banen naar losbandigheid. De alcohol stroomt er vrij en de beach party´s zijn ondernemend en uitdagend. Het hotel heeft alle faciliteiten van een luxe hotel en stelletjes of singles kunnen er hun vakantie doorbrengen naakt al dan of niet. Je kan trouwens ook “extra service” bijboeken en wel de “full service” waar je heerlijk in de watten wordt gelegd. Ik hoop dat die geile bingoleider er van vorig jaar ook weer is!
Elena Romaneuva
Elena Romaneuva - Ik moet naar Roermond
Ik zat dus in de trein tegenover een man die steeds met zijn vinger in zijn mond zit te roeren. Ik vraag dus op een gegeven moment waarom hij dat doet. Zegt ie: "Ik moet naar Roermond anders vergeet ik het." Zeg ik: " Dan mag jij wel blij wezen dat je niet naar Waspik of Darmstadt moet."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook