This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Heleen van Doorn
Heleen van Doorn - 1 Item
Hallokes! Ik ben een dame met een glad geschoren foef en ben eigenlijk altijd al een extreme liefhebber geweest van ruige straatsex en dat is zeker niet minder geworden door me leeftijd. Ondanks mijn leeftijd ben ik nog steeds zeer lenig en ben zeker niet preuts en met me uithoudingsvermogen is ook niets mis. Heb wel al een tijdje droog gestaan maar als het aan mij ligt komt daar snel verandering is. Neem contact op, mocht je het zien zitten en dan vertel ik je meer over waar ik van hou en wat ik graag zou willen. En wie weet hebben wij dan snel een geil afspraakje met elkaar!
Heleen van Doorn
lekker gummetje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - natte ruimte in het GLIJHUIS
Toen ik gisteravond de natte ruimte in het GLIJHUIS doorliep waren er op een gegeven moment 3 of 4 mede ijsbeertjes: sommigen met meisjes pratend, andere alleen op een afwachtende (wellicht uitpuffende) manier. Er wordt zo nu en dan wel wat gerookt door de dames (m.n. davidoff classic, mint smaak, witte versie, in een wit met verticaal groen gestreept doosje), maar doordat de airco hier super is, heb ik nooit iets van rook gezien noch geroken! De meisjes schenen sowieso niet als ketters te roken, de meeste zelfs helemaal niet! Top! Lingerie is trouwens de hier dresscode voor de dames, jammer want ik heb liever dat ze al naakt rondlopen. Ik denk dat ik gedurende mijn verblijf plusmin 14 chickies heb mogen aanschouwen. Ze zijn allemaal zeer neukwaardig, 4 waren ietwat chubby maar allemaal wel met een lekkere, geschoren FOEF!
GAR
GAR - even geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Dag heren! hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die, net als ik, even geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Koop eens een paar latex handschoen. (de de tandarts ook gebruikt) Ze zijn in diverse winkels te koop. Doe de handschoenen aan en masturbeer jezelf hier eens lekker mee! Veel plezier alvast……
Mary Blige
Mary Blige - anale seks
HEY! Als je ook merkt dat jij met jouw favoriete prostie ergens halverwege of zelfs heel diep in de negatieve spiraal zitten wordt het tijd om in te grijpen. In de eerste plaats is het ontzettend belangrijk dat je de stress probeert los te laten. Hierover hebben we op usedslipjes.com al verschillende artikelen geschreven die je daarbij kunnen helpen zoals dit artikel over ontstressen. Onthoud altijd dat anale seks een geweldig middel is om je stressniveau te verlagen!
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - Swingersreizen.nl
Tja, Swingersreizen kenmerken zich door verdraagzaamheid tussen individuen, de deelnemers zijn gewend om met anderen om te gaan en dingen ondernemen zien ze als een uitdaging. Zoek je, net als ik, ook een leuke geile groep om samen lekker mee te sexen ga dan voor informatie naar één van onze partners, ze presenteren zich dit jaar met diverse aantrekkelijke swingersreizen!
Bessie
Bessie - raadsels
Het is rood en ligt op een strand? rood krabje! Wat moet je doen als je Brand in je koelkast hebt? Brand er uit halen en er Heineken in zetten! Alcoholvrijbier is als een bh aan de waslijn. Het beste is eruit.
Mats
Mats - een slipje en beha van mijn zus
Hey partypooper! Ik loop dus al vanaf kinds zijnde in het verkeerde lichaam,ik speelde altijd met poppen,had meisjes kleren aan wat niet mocht van mijn moeder,en als iedereen weg was trok ik wel eens een slipje en beha van mijn zus aan,en dat voelde zo goed dat ik dus ook rokjes van haar aan trok!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook