This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hera Kruis
Hera Kruis - 1 Item
Dag allemaal, ik heb een kleine, geschoren FOEF en de meeste mannen zeggen tegen mij: Lekker toch zo'n strak gaatje. Vind jij het ook lekker om je TAMPERT langzaam in een strak gaatje te duwen en mij dan heerlijk te nemen. Je mag zelf bepalen welk strak gaatje je EERST gaat neuken of misschien wil je wel in beide gaatjes. Natuurlijk geef ik je eerste een zalige pijpbeurt tot je dong keihard is en dan ben ik er klaar voor om flink geneukt te worden door die dikke harde tampert van jou. Je zal net zoals ik genieten en we zullen ongetwijfeld meerdere keren klaar gaan komen. Ik verlang er nu al naar en dat voel ik aan het vocht dat uit mijn foef sijpelt. Dus kom snel naar usedslipjes.com en meld je daar even gratis aan, zodra je aanmelding is voltooid mag je direct je eerste gratis berichten al versturen. Ik heb er zin in, jij ook? Prijs de Heer dan!
Hera Kruis
lekker geil gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Arabelle
Arabelle - Jouw TAMP is ietsje groter dan die van je broer
Een man en een vrouw zitten samen op de sofa gezellig een flesje wijn te drinken. Zegt de man: "Ik wed dat jij me niet iets kan vertellen dat me tegelijkertijd blij en triest kan maken." De vrouw denkt even na en zegt dan: "..."
Georgina
Georgina - even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Dag heren! hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Ga op de normale manier masturberen, maar doe je broek iets naar beneden en je shirt omhoog. Doordat je de benen niet uit elkaar kunt doen kun je niet helemaal "vrij" bewegen, Je shirt nog aan geeft het gevoel niet naakt te zijn. Simpel maar toch...!
Preston
Preston - (onbeperkt neuken!)
Hoihoi.nl! Het viel me gisteravond op dat er in de SAUNACLUB bij ons om de hoek inderdaad het een en ander verbeterd is t.o.v. van de vorige keer. Gisteravond maar gekozen voor een 3-uurs kaart € 77,- (onbeperkt neuken!) De Thekefrau had echter totaal geen klein geld terug en beloofde me dit tijdens mijn verblijf terug te geven. Heb hier echter later helaas gvd nog wel weer om moeten vragen, waarna ze buiten de deur geld ging wisselen. Niet echt attent ! Bij binnenkomst werd me verteld dat er ca. 10 dames aanwezig waren, in werkelijkheid waren het er maar 7 (een Duitse mede-ijsbeer mopperde hier ook al over). Gedouched (warm water als er 1 persoon douched, maar koud water als er een 2e bij komt). Deze 3 uur verder besteed met 4 dames, waarvan er mij maar 1 echt kon bekoren, ene mevrouw Jansen, een rijpe, geschoren dame van een jaar of 40. Zij was als enigste echt actief op de kamer, de anderen hadden alleen maar 'haast''. Wel veel lekkere jonge meiden, de een aantrekkelijker dan de ander, de een meer gemotiveerd dan de ander. In zijn totaliteit vond ik het toch ietwat tegen vallen. Volgende keer toch maar weer naar de SEXGARAGE VAN BOUDESTEIJN.
Mink Vos
Mink Vos - ik draag zelf dus nooit ondergoed
Ennieweey, ik draag zelf dus nooit ondergoed, zodat 'het zaakje' lekker koel blijft; schijnt gezonder te zijn! Hopelijk zijn er steeds meer dames zoals in Hollywood die ook vinden dat onderbroekloos gezonder is. In combinatie met een jurkje bevalt me dat prima (om naar te kijken). Mmmm, ps ik mag ook nog wel aan een gedragen slipje sniften hoor!
Iryna Ivaneuva
Iryna Ivaneuva - geen zin om met vreemde mannen te neuken?
Stel je hebt net zoals ik even geen zin om met vreemde mannen te neuken? Zodra er in je leven een grote stressbron is valt je zin in seks snel weg heb ik reeds gemerkt.. Stress is een overlevingsreactie van je lichaam. Wanneer je plotseling wordt aangevallen op straat ontstaat er veel stress omdat je wilt overleven. Om te overleven focust je lichaam zich alleen op de essentiële lichaamsfuncties, en daar hoort een seksdrive op dat moment helaas niet bij. Weet dus dat stress, spanning en onrust voor veel amateurprostituee’s de reden is dat er geen seksdrive meer is. Je bent snel moe, je wilt slapen en hebt gewoon geen zin om moeite te doen. Bovendien kom je door het gebrek aan seks in een negatieve spiraal: je krijgt steeds minder zin in seks. Het is belangrijk dat iedere amateurprostituee er dus voor zorgt dat ze goed is uitgerust en weinig stress heeft!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook