This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zina Wijfje
Zina Wijfje - 1 Item
HEY GEILIE! Als jij nu eens echt lekker uit je bol wilt gaan dan moet je mij zeker niet lang laten wachten op jouw reactie, anders heb ik misschien al een afspraak met een andere NEUKSLAAF. Dus heren kom op en meld je nu gratis aan bij usedslipjes.com en maak een afspraak met mij of een van de andere vrouwen die op zoek zijn naar seks contact. Dit doe je door simpel een berichtje te versturen en de eerste berichten zijn nog gratis ook!
Zina Wijfje
mijn hobbie!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Dag heren! hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Ga op je handen en knieën zitten. Leg je rechterhand, als je rechts bent, plat op de grond en leg je hoofd daarop. Met je andere hand, in dit geval de linker, begin jij je af te trekken. Na een tijdje "slaapt"je rechterhand en als hij "slaapt" ga je met deze hand trekken. Het is dan net of iemand anders je aftrekt. (wees wel voorzichtig: een gevoelloze hand is kwetsbaar!)! Veel plezier alvast……
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - de playroom van BOUDESTEIJN
O.k. ga me thans maar eens begeven in het hol van de leeuw en betreedt : links het bar gedeelte met een zwarte L vormige verhoogde bar talfel wat daarbij horend 3 x 1 zwartlederen barkrukken, allen afgewerkt met een steuntje. Beetje weinig krukkies dus, gezien de potentiële wandelaarcapaciteit, maar het kan ook niet anders want het bargedeelte is klein, zeer klein. Tegen de muur een klein miezerig tafeltje met wat BROODJES om te bikken. (inmiddels was het 14:45) Fris is gratis. Glazen zien er nog schoon ,transparant en krasvrij uit. Alcohol drink ik liever niet als ik moet rijden, dus over het assortiment der alcoholische versnaperingen, kan ik niks nader ventileren. Sommige dames zaten wat broodjes te bikken, maar ik had geen trek gezien het feit dat ik net binnen was. Altijd leuk om die kleine tengere meisjes een kaiser brotchen in beide knuistjes te zien hebben. 1 meisje liet mij trots zien dat ze maar liefst 2 plakjes balony op haar broodje had. Wat een flinke meid ben jij, zei ik nog ! Alles was echter gauw op en/op opgeborgen. Ik denk niet dat je hier van te voren uitgebreid hoeft te dineren zoals je dat wel moet als je naar andere SAUNACLUBS gaat!
Winston
Winston - anale seks
HEY JIJ DAAR! Door seks te hebben met je SLETJE doorbreek je direct de negatieve spiraal en komt er weer wat erotische energie in jullie relatie. Al na één keer vrijen zul je merken dat je je meer verbonden gaat voelen met je PROSTIE! Door dit gevoel van verbondenheid worden jullie verdraagzamer en vriendelijker voor elkaar. Misschien is de anale seks niet fantastisch. Zeker als jullie al een tijdje geen seks meer hebben gehad moet je geen wonderen verwachten. De volgende keer zal het vast en zekerl beter voelen!
Verity Braafhart
Verity Braafhart - raadsels
Met welke doek kun je jouw FOEF niet afdrogen? een natte doek! Hoe laat is het als er een olifant op een hekje gaat zitten? tijd voor een nieuw hekje!
Bernadola Twins
Bernadola Twins - HOTEL DE BLANKE SABEL
In HOTEL DE BLANKE SABEL gaan bij mij na aankomst alle remmingen de prullenbak in en neem ik gelijk deel aan allerlei seksueel getinte spelletjes en activiteiten, zoals ‘ontdek-je-plekje’!! Waarom doe jij niet mee? Er wordt daar ook gewerkt aan de zogenaamde liefde verbinding en je zal er memorabele momenten aan over houden. Op het strand in de zon kan je deelnemen aan sensuele fitness, genieten van geile vrouwen die een lapdance uitvoeren en je verleiden tot het uiterste. HOTEL DE BLANKE SABEL herbergt koppels en alleenstaanden en stimuleren altijd wild gedrag. Ik ga dit jaar gewoon twee keer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook