This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hester Netto
Hester Netto - 1 Item
Hallo heren, Ik ben een lekker geil uit Eindhoven en ik ben opzoek naar een uitdagend neukmaatje die wel van een lekker wild brunetje houdt. Ik ben lekker wild in bed en je zult je handen vol aan mij hebben.. Want ik ben niet te stoppen! Wil je een lekker geil neukmaatje die je niets verplicht, dan ben je bij mij aan het goede adres, dit verwacht ik natuurlijk ook van jou! Kom schatje laten we elkaar heerlijk verwennen, P.S leeftijd, en uiterlijk onbelangrijk, als je gebonden ben vind ik ook geen probleem, Lijkt me wel geil om met een gebonden man seks te hebben, lekker stout hoor! Ps. Ik verkoop tijdelijk ook mijn heerlijke geile vol met vocht gegeilde slipjes en vind het heeerlijk als ik weet dat jij daar mee aan de slag gaat. Ik wil alles voor je doen, er in plassen, klaarkomen, in me poesje stoppen. Laat het me weten!
Hester Netto
geil slipje!
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Brad Wursten
Brad Wursten - jouw favoriete setje
Lingerie kopen is niet altijd even eenvoudig. Je moet maar net jouw favoriete setje in precies de juiste maat en pasvorm weten te vinden. Toch lukt het de meeste vrouwen wel om een lingeriesetje te vinden dat past bij hun lichaam. Er is echter een groep voor wie lingerie kopen nog moeilijker is: de transgendervrouwen!
Brandana Platjes
Brandana Platjes - Samendouchen.nl
Psssst! ďAls je schoon bent, is niets aan anale seks vies.Ē Samen douchen biedt uitstekende kansen om alvast lekker aan elkaar te zitten. Zelf schoon zijn geeft zelfvertrouwen in bed en met een schoon lijf van de ander bent u ook bereid even wat verder te gaan bij hem. Dus voorspel en praktische investering tegelijk!!
Rena Netjes
Rena Netjes - Voor 50 euro ben ik een avond en een nacht geheel de jouwe
Er wordt bijna niet over gesproken, maar er zijn heel veel mannen en vrouwen met verkrachtingsfantasieŽn. Ik heb ze zelf nogal vaak maar praat er eigenlijk nooit over en heb het ook nog nooit echt in de praktijk proberen te brengen maar het lijkt me heel geil om ..verkracht te worden.. Natuurlijk weet ik dat het geen verkrachting is als ik er mee instem, maar ik moet het ook eigenlijk niet zo noemen..We spreken wel een stopwoord af, zodat het voor jou duidelijk is wanneer je over een grens gaat en het niet uit kan lopen op een echte verkrachting. Voor 50 euro ben ik een avond en een nacht geheel de jouwe, ik doe alles wat jij wilt omdat jij het wilt.
Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - plaats van scheren
Tja, in plaats van scheren brand ik mijn schaamhaar er tegenwoordig af! Je weet wel met zoín keukenbrander. In het begin had ik dan altijd erg last van irritatie, maar dat is met de jaren beter geworden. Ik zou zeggen; bijhouden! Ik brand mijn poes altijd helemaal kaal, en dat doe ik ongeveer om de 2 dagen. Hoe vaker je brand, hoe meer je huid eraan went. En in het begin jeukte en prikte het nog wel als ik een broek aan deed, maar dat is wel minder geworden na een tijdje! Het is alleen wel jammer dat het nou helemaal zwart daarbeneden is. Voortaan dus sex met het licht uit!
Beth Willemse
Beth Willemse - vanavond even geen sex.nl
Lieve klanten, vanavond even geen sex. Ik heb een beetje last van mijn:poesje, behoje, perzik, kedietje, vermaak, mosseltje, flamoes, tiejijs, buiksloterhammetje en mijn pruimpje !
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - weinig ervaring met jongens en/of met sex?
Hoi, hoi, Ook euk dat je mijn berichtje leest! Heb je nog geen of nog maar weinig ervaring met jongens en/of met sex? Ik heb (veel) ervaring met onervaren rijpe vrouwen en wil je graag helpen met je onzekerheden (uiterlijk en op sexgebied) en je helpen om echt te leren genieten van je eigen lichaam, de sex en elkaar. Ik kan je alles leren en laten ervaren waar je maar van droomt... Doel: Dat je, je zelfverzekerder gaat voelen. Ik weet dat je er als meisje/vrouw flink mee kunt zitten! Je vriendinnen zijn allemaal al verder, jij zou ook graag willen maar durft het (nog) niet echt..... Dat geeft niets, trek je stoute schoenen aan en laat me je helpen. Ik werk alleen op natuurlijke basis met wederzijds respect, vertrouwen, hygiŽne en discretie. Als je vragen hebt stel ze gewoon dan zal ik je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook