This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Qianne Straatman
Qianne Straatman - 4 Items
HOI Ben je nou nog altijd op zoek naar dat ultieme gedragen slipje, boordevol met echte heerlijke sapjes? Zoek dan niet langer en bestel vandaag nog mijn gedragen slipjes of als je liever een string hebt dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Speciale wensen, zoals een beplast slipje of string zijn eveneens mogelijk. Of wat te denken van een slip of string waarin ik heerlijk heb gesquirt speciaal voor jou? Vergeet al die teleurstellende ervaringen en bestel vandaag nog mijn gedragen slipje of string waarmee je gegarandeerd aan je trekken komt. Heb je een specifieke wens, mail me en ik zal kijken of ik iets voor je kan betekenen.
Qianne Straatman
ultiem slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Qianne Straatman
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Qianne Straatman
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Qianne Straatman
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - platvloers seksforum
VERZOEK Geachte redactie! k wil u verzoeken, mede met het oog op de verdere verloedering van waarden en normen, uw website niet verder af te laten zakken naar een platvloers seksforum. Ook ik begrijp dat het nauwelijks nog mogelijk is iets zonder ’seks’ te brengen, maar dat is juist ook de mogelijkheid om uw website een zekere aanzien te geven!
GAR
GAR - lekker achter op mijn vrouw kruipen
HEY STUD! Wil jij ook eens lekker achter op mijn vrouw kruipen?? Ze zit hier vaak op haar knietjes in de zon en wacht eigenlijk op een man die achter haar plaats neemt en dan haar kutje opvult met een behoorlijk dikke TAMP. Want dat mist ze helaas bij mij en ze wil het een keer beleven hoe het is om door een groot geschapen man genomen te worden. Als jij een DONG hebt van 18 cm of langer laat dan snel wat van je horen. Stuur gelijk een van je eerste gratis berichten. Zodat zij ook eens kan genieten van een groot formaat PENIS in haar altijd wel natte YONI! Ps. ik kijk graag maar doe niet (meer) mee.
Elizabeth Jean Poepjes
Elizabeth Jean Poepjes - speler
Vader en zoon gaan een wedstrijd bekijken van Feyenoord. vader komt bij de kassa en legt 140 euro neer, waarop de vrouw achter de kassa vraagt: Wilt u een kaartje of een speler?
Grisjahilde Stam
Grisjahilde Stam - grote selectie dildos
Ik ben voor de zomervakantie naarstig op zoek naar een grote selectie dildos en vibrators voor de beste prijs! Liefst met veel traditionele vibrators Anaal dildos Glass dildos Normale Dildos Strap-on Dildos Anaal vibrators Clit Vibrators Rabbit Vibrators Discreet Vibrators vinger vibrators G Spot vibrators Wand Massagers Bullet Eggs!
Appelflapje
Appelflapje - negatieve spiraal
Zodra de negatieve spiraal bij mij en een klant is doorbroken dan vind ik het belangrijk om de ‘flow’ in dit seksleven houden. Dit houdt in dat ik het niet houd bij een eenmalige uitbarsting, maar dat ik meerdere keren per week anale seks met deze klant heb! Mmmmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook