This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zon Sasin
Zon Sasin - 1 Item
Psst niet doorvertellen maar ik ben dus gewoon nog getrouwd! Mijn man is voor zijn beroep vaak het land uit en ik zoek dan iemand om lekker van tijd tot tijd eens lekker mee te genieten. Zit jij misschien in dezelfde situatie als ik? En ben je er niet vies van om af en toe mijn pannetje uit te likken? Dat zou helemaal mooi zijn, discretie gevraagd en geboden! Kusjes……P.s. Ik verkoop ook diverse soorten slips en sokjes. Zeg me maar waar je naar opzoek bent en wat je ervoor wilt betalen. Hoe lang wil je dat ik mijn slip aan houdt? Mijn slip maak ik extra lekker geurend. Helemaal met jou in mijn gedachten ! mail me dus maar als je een vraag hebt ;)
Zon Sasin
slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - HOTEL DE BLANKE SABEL
Vakantie nodig? Wat dacht je van: heerlijk weer, zalig eten, een ultiem verwen pakket als je aankomt en direct een persoonlijk SLETJE in HOTEL DE BLANKE SABEL. Ook twee meisjes willen je voor half geld trouwens ook de hele nacht bevredigen! Je kan ze ook boeken voor halve dagen, hele dagen of voor het gehele verblijf. Het maximum aan vrouwelijke metgezellen is helaas maar tien! Ik begin er met 2 en zie dan wel!
Destiny Moods
Destiny Moods - mooie dames in ons GLIJHUIS
Wil jij ook je heerlijk ontspannen in een ongedwongen huiselijke sfeer, laat je dan verwennen door een van de mooie dames in ons GLIJHUIS! Bij ons kun je terecht voor o.a. een body2body massage of soft sm massage. Dit alles kun je in combinatie nemen met privé ontvangst. Ook enkel privé ontvangst mogelijk! Onze dames zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen en jouw fantasieën werkelijkheid te laten worden. Onze dames nemen de tijd voor jou en worden erop geselecteerd dat ze het ook echt leuk vinden om jou te verwennen. Wacht dus niet te lang en kom gezellig langs!
Aneuk
Aneuk - jeuk aan mijn YONI
Hallo allemaal! Heeft er misschien iemand tips om van die jeuk aan mijn YONI af te komen,nadat ik me geschoren heb,het is net of ik de haartjes voel groeien,maar wil ook geen oerwoud hebben beneden,misschien vaseline of iets anders er op smeren,heb ook al aan motorolie gedacht,maar dat plakt allemaal zo! Alvast bedankt voor jullie antwoorden.
Dinkla
Dinkla - heb mijn DONG in die uiensnijder gestopt
Komt een man bij zijn dokter Hans en zegt: "Dokter ik werk sinds kort in een haring-fileerbedrijf en ik heb zo'n drang om mijn leuter in een uiensnijder te stoppen, ik kan er geen weerstand aan bieden." Dokter: "Dat zou ik niet doen als ik jou was, want dat kon wel eens helemaal verkeerd aflopen. Kom volgende week maar terug om te vertellen hoe het gaat." Een week later komt de man terug bij de dokter. Dokter: "En??" Man: "Ik kon het niet laten dokter, ik heb mijn DONG in die uiensnijder gestopt". Dokter Hans: "En nu?" Man: "Ik ben ontslagen..en die uiensnijder trouwens ook"..
Jeffrey
Jeffrey - GIRLFRIENDEXPERIENCE
Tja, dit meisje?? Pijpen deed ze zonder condoom, tussendoor even wat prematuur mannensap eruit knijpen en ook nog opslurpen, en daarna lekker verder pijpen. Lekker toch?? Hoop niet dat de volgende klant ook nog met haar wenst te tongen, bah hele mond vol zweren voor 2 weken! Ik mocht haar overigens echt overal aanraken waar ik wou, mocht haar ook hevig vingeren met maar liefst vier vingers, geen anaal helaas, beffen zou wel door haar gewild zijn geweest gezien haar geconstateerde gezichtsuitdrukking, maar dat pleeg ik te vermijden (zo ook nu); maar voor de rest EEN ECHTE GIRLFRIENDEXPERIENCE, like you never experienced!!!! Zo lief, dit meisje:en dan vooral gespecificeerd naar haar uitstraling en manier van kijken!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook