This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zanna Schoen
Zanna Schoen - 1 Item
Allo Allo! Ik woon in Hengelo. Ik heb nu al 14 jaar een relatie met een lieve man, maar omdat hij wat probleempjes heeft op sexueel vlak zijn wij niet meer in staat om samen nog sex te hebben met elkaar. Maar ik ben als MILF altijd zeer geil en opgewonden. Sinds vorige week mag ik dan ook sex hebben met andere mannen! Hij ziet het niet als vreemdgaan en is er zelfs heel erg blij mee als ik sex date met andere mannen. Je kan altijd dus van nu af aan altijd contact met mij opnemen. Dus wees niet bang en stuur me een berichtje met een geile tekst en een blootfoto van je PIEMEL. Ik kan ontvangen en verplaatsen en leeftijd is absoluut geen probleem!
Zanna Schoen
mijn gedragen slipje is misschien wel iets voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Arantxa
Arantxa - amateurprostie’s
Een man kan zich op een bepaald moment niet meer aangetrokken voelen tot het lichaam van zijn partner. Dat kan gebeuren na bijvoorbeeld een borstamputatie of door een stoma. Maar ook als de vrouw erg dik is geworden of zich niet verzorgt kan dit invloed hebben op zijn verlangen om met haar te vrijen. Vrouwen denken vaak dat dit de meest voorkomende oorzaak is van het verminderde seksuele verlangen van hun man. Maar dat is onterecht. Veel vaker zijn er andere redenen waarom mannen naar amateurprostie’s gaan!
Manuela
Manuela - even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Hoi, hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Haal eens een pornoblad waar je opgewonden van kunt raken. Ga naar de toilet (doe de deur op slot) en ga jezelf hier maar eens lekker masturberen. Niemand in huis zal denken dat jij daar met jezelf bezig bent. Je hebt dus het rijk alleen!
Per Pannekoek
Per Pannekoek - de parenclub van BOUDESTEIJN
Tja, over de parenclub van BOUDESTEIJN? Ik schrijf een aardige club; aardig en behulpvol personeel, geen verveling zoals in andere GLIJHUIZEN; ook al geen turken/allochtonen bolwerk (althans nu nog niet) maar gezien de prijzen niet onwaarschijnlijk dat dit binnen de kortste keren gaat veranderen (dat wordt dus weer “haar” in de putjes! ) ze spelen enigszins beschaafde Duitse pop muziek a la NENA (songfestival); dus d.w.z. niet de hele middag van die Turkse kutmuziek (zoals TARKAN); de huismasseur is daarentegen wel een Turk. Voor wat extra centjes masseert hij je helemaal klaar! (20 euro voor een kwartiertje) zeker de helft van de meisjes is pro actief; aantal dames ruim voldoende (echter ALLEEN ROEMEENSE en andere OOSTEUROPESE) snoepjes; verder helaas geen Roma (zigeunerinnen); helaas voor mij geen Latina’s of Aziatische dames ter afwisseling van al deze Ooostblokkers.
Laup Trellih
Laup Trellih - duizenden erotische speeltjes en toebehoren
Op www. usedslipjes.com heeft u keuze uit vele duizenden erotische speeltjes en toebehoren. Er zijn artikelen voor ieder budget en iedere voorkeur. Neem snel een kijkje en laat u aangenaam verrassen. Wij wensen u veel inspiratie toe op onze webshop en intens plezier met uw aankopen! Profiteer nu van maar liefst 20% korting op uw gehele winkelwagen!!! GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLINGEN VANAF 65 EURO! VOOR 19:00 UUR BESTELD? DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN!*
Annegreet Bilspleet
Annegreet Bilspleet - mijn YONI plakt aan mijn SLIPJE
Hoi, ik heb net voor het eerst mijn schaamhaar van mijn FOEF afgeschoren. Eerst met lady-shave en toen met een scheermesje en scheerschuim. Ik heb nu dus een streepje er van gemaakt, dus ik hoop niet dat het gaat jeuken en irriteren. Als ik mijn ondergoed aantrek, lijkt het net of mijn YONI plakt aan mijn SLIPJE. ik wil niet dat mijn POOIER het weet, dat komt hij ook niet te weten want hij ziet me nooit naakt. Hebben jullie nog meer tips om het zo mooi te laten blijven?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook