This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Quintijn Halfmouw
Quintijn Halfmouw - 1 Item
Hallo Schandjong! Zoek jij soms ook een sensuele maar dominante Lady? Dan wacht geen moment en kom me dienen. Een wereld vol lust, vernedering en exotische pijn gaat voor je open wanneer je jezelf compleet overgeeft aan me. Ik ben behoorlijk Sensueel, Volhardend met sadistische trekjes. En ik ben op zoek naar lustslaven die willen dienen en gedomineerd durven te worden. Die niet gelijk als een loopse hond wil neuken maar beheersing wil leren voordat de ontlading mag komen. Neem direct contact met me op voor een snelle kennismaking en sessie! Ps. Na afloop verkoop ik al mijn gedragen sexy ondergoed, voor vragen of wensen mag je mij altijd mailen!
Quintijn Halfmouw
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - in een GLIJHUIS
Ik zag dus gistermiddag twee andere prooien op de banken in een GLIJHUIS tegenover me zitten. Wederom merkwaardigerwijze niet bezet of bezig met andere heren. Het leek wel of de hele meute inmiddels nieuw aangekomen mongers enigszins geïntimideerd waren door deze drie lekkertjes van deze tent, want wederom geen beertje praatte met hen of leek noemenswaardige interesse te tonen, terwijl de minder goed uitziende dames blijkbaar - aldus mijn observatie- meer mannelijk aandacht wisten te genereren. Kan ik ook begrijpen, het adagium in monger/wandelaarsland is niet voor niets: hoe hoger de sekswerker in rang op de beautylijst, hoe arroganter, divagedrag en slechter de service zal zijn, die de dame in kwestie naar verwachting zal gaan aanbieden op het matras, nadat men de hoerenloper in kwestie heeft weten te strikken voor een geile befsessie!
Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - nooit zin in seks
Hoi, er zijn blijkbaar ook mannen die nooit zin in seks hebben gehad. Vaak is dit terug te voeren naar aangeleerde onderdrukking van seksuele gedachten in de jeugd, een problematische relatie met hun moeder en/of met andere vrouwen, of traumatische seksuele ervaringen. Ik ben in ieder geval nog nooit zo iemand tegenkomen!
Angela Brownie
Angela Brownie - zullen we de 'brievenbus' wassen
Er was eens een verzorgster die een bejaarde vrouw aan het wassen was. "Nou", zegt de verzorgster, "zullen we eerst de armen wassen?" Na het wassen van de armen vroeg de verzorgster: "Zullen we nu met de benen verder gaan?" En na het wassen van de benen: "En nu", zegt de verzorgster,"zullen we de 'brievenbus' wassen?" Waarop de vrouw antwoordt:" Nou sla die maar over, ik heb al 20 jaar geen “post” meer gehad".
Manfred
Manfred - one-night stand beleven op het naaktstrand
Hoi! misschien heb je als stelletje een beetje de sleur in de relatie en ben je, net als ik, op zoek naar iets geils en spannends. Als je dat gevoel krijgt kan je een vakantie uitzoeken met wat extra seksuele spanning! Zo kan jij seks hebben met de blonde stoot uit je dromen of een heerlijk one-night stand beleven op het naaktstrand! Mannen en vrouwen verzamelen zich over de wereld om zich samen te voegen op allerlei plaatsen waar seks de boventoon voert. Een seksvakantie is geen prostitutie maar singles van over de hele wereld ontmoeten elkaar en genieten van elkaars lichaam! Er is genoeg aanbod van in Europa in steden zoals Londen, Parijs of Milaan waar het seksleven bruist van de hete nachtelijke feesten! mmmmmmmmmmmm
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - groot assortiment erotische DVD's
Op usedslipjes.com vind je een zeer groot assortiment erotische DVD's! Met meer dan 5000 titels zijn wij een grote leverancier in erotische producties. Iedere week komen er nieuwe titels uit en gaan de wat oudere in de outlet. U koopt dan een erotische DVD voor €1,20. Kom snel kijken en geniet van het enorme aanbod.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook