This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerda Grootepunt -- Borsten
Gerda Grootepunt -- Borsten - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels! Zelf praat ik nogal graag over seks met vreemde en ben altijd erg benieuwd naar geile verhalen van andere! Ben jij een man, vrouw of een stel en heb je zin om lekker geil te praten over seks? Ik ben elke dag, elk moment van de dag te bereiken via mijn inbox op: www.usedslipjes.com Wil je lekker praten met mij, maar is het midden in de nacht? Geen probleem! Mijn geluid staat altijd aan en mijn slipje is altijd uit! . Hoor ik je snel?
Gerda Grootepunt -- Borsten
lekker geschoren foefje....
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Dylka
Dylka - kusjesdag!
Dag allemaal! in de dagen voor de ovulatie (voor pilgebruiksters: rond de stopweek) maken vrouwen zoals ik veel meer werk van hun uiterlijk, flirten ze meer, beleven meer plezier aan erotiek en hebben bovendien meer zin in (anale) seks. Wilt hij vaker dan u, dan is dit moment dus ideaal voor een lekkere anale vrijpartij!
Clarimond
Clarimond - zonder ONDERBROEK aan
Een boer is zijn land aan het ploegen en loopt zonder ONDERBROEK aan achter de ploeg. Een passerende collega merkt dit op en gaat naar de boer toe en vraagt hem waarom hij in zijn blote kont achter de ploeg aan loopt. Hierop antwoordt de boer dat hij de dag ervoor zonder overhemd had gelopen en \'s avonds een stijve nek had. Hierop had zijn vrouw aangeraden om vandaag maar geen onder broek aan te doen.
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - lekkere masturbator
Hallokes! Ik ben per direct op zoek naar een lekkere masturbator met bepaalde eigenschappen! Deze masturbator moet heerlijk te verwarmen zijn in de magnetron. Deze verwarmde zak wikkel ik dan om de masturbator en het Fanta flesh materiaal moet dan snel de warmte overnemen, voor het meest realistische effect dat er is. De lippen en mond moeten voelen als een echte pijpbeurt. Er moeten ook een paar druppels glijmiddel in de warme mond kunnen ( dit zorgt n.l. voor een heerlijke natte pijpbeurt!!) Hij moet ook gemakkelijk te reinigen zijn na gebruik, liefst met een milde zeep en warm water. Wie brengt hem langs?
Nikkie
Nikkie - doen toch niks
Wat heb je tegen ambtenaren? Die mensen doen toch niks...!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - met haar borsten spelen
Hoi! afgelopen week dit meisje weer bezocht op haar nieuwe adres. Ze zag er weer heerlijk uit en snel vertrokken naar de kamer. Haar slaapkamer is helaas niet echt top. Klein en klam en zeker als je voor een half uur gaat krijg je een "slechte kamer" Maar goed daar kwam ik dus niet voor. Snel op bed en herlijk tongzoenen en met haar borsten spelen (Cup D) Ik zal op grote borsten dus bij haar zit dat wel snor hoor! Daarna positie 69 en elkaar heerlijk verwend. Ook, tegen mijn principes in , maar ven gerimd (zowel gevend als nemend) Daarna afwisselend beffen, pijpen en neuken kortom het hele pakket. Daarna in missionaris heerlijk mijn condoom vol gespoten! Lekker hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook