This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Greet Bilspleet
Greet Bilspleet - 1 Item
Hallo mannen! Ik kick behoorlijk op panty’s, latex, leer, voeten etc. Ik ben gescheiden omdat ik in mijn huwelijk hierin mij ei niet kwijt kon. Ik ben dus nu op zoek naar een man die deze fetishen kan waarderen en juist van kan genieten en zich hier ook verder in wilt ontwikkelen! Ook heb ik een grote nieuwsgierigheid/verlangen naar roleplay met dom-sub verhoudingen. Trekt jou dat aan en werkt jouw penis nog naar behoren? Dan geniet jij binnenkort op zeker van een geile, spannende nacht met mij? Contacteer me snel! mail me eerst op beatsmaker@outlook.com
Greet Bilspleet
lekker voorbindpenis te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelies Kakra
Annelies Kakra - raadsels
Het is groen en het rijd paard? een spruiter! Het is groen en het drijft andrijvie.!
GAR
GAR - even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Hoi, hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Normaal als je masturbeert, wijst je TAMP richting je gezicht, maak je TAMP maar lekker stijf en masturbeer, maar houd je DONG nu eens iets van je af. (niet elke TAMPERT kan dit) masturbeer jezelf zo tot een hoogtepunt. Hou hierbij je broekje aan, zodat dit een extra wrijving bij je balzak geeft ! mmmmm
Aurélie Gauton
Aurélie Gauton - Seks in een relatie
HoiHoi.nl! Seks in een relatie is voor mij meer dan alleen seks hoor! . Het is een voor mij een lichamelijke uiting van liefde. Als jij, net als ik, jouw seksleven wat meer wilt laten vlammen doe je er goed aan in het algemeen meer tijd samen door te brengen. Door tijd en aandacht aan jouw SLETJE te besteden groei je dan meer naar elkaar toe. Vooral als jullie kinderen wensen dan doe je er goed aan om regelmatig samen te ‘daten’. Prik af en toe ook avondjes voor jullie samen en wees ook in het dagelijks leven ook lekker anaal met elkaar bezig!
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - Usedslipjes Holidays
Usedslipjes Holidays is inmiddels een begrip als het om compleet verzorgde swingersvakanties gaat! Samen met een professioneel team van vriendelijke medewerkers beleef je de vakantie van je dromen. De sfeer is ontspannen en gezellig mede door de leeftijdsindeling die Usedslipjes Holidays doorvoert. Of je nu 25 of 65 bent er is altijd een groep die aansluit bij je beleving, samen met leeftijdsgenoten geniet je van al het moois dat je tegenkomt, zoals bijvoorbeeld met een groepje rijpe, geschoren dames!
Johannes Burg
Johannes Burg - lekker standje 69
Hey Guys! Ik ben nu al 3 x bij dit meisje geweest en het was 3 x super! Vooral pijpen is haar specialiteit. Daarbij vergeet ze ook je ballen niet! Via je ballen likt ze je DONG ook nog eens helemaal van onder naar boven, gaat vervolgens met haar tong over je eikel om langzaam DT te gaan. Man, wat is dat geil! Ik krijg al weer ene STIJVE als ik er aan denk. Vervolgens ook nog een lekker standje 69 gedaan en daarna Cowgirl geneukt. Toen moest ik wel even in bad in even relaxen, ik word ook een dagje ouder! Na het bad weer een geile pijpsessie gedaan en opnieuw Cowgirl geneukt. Toen was het uur al weer om! Jongens, dit meisje is een echte aanrader! Ze weet wat mannen lekker vinden en handelt er ook naar. Ik raad iedereen wel aan alvorens een afspraak te maken omdat ze vaak bezet is!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook