This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Beertje van Beers
Beertje van Beers - 1 Item
Hoi ik het dus heerlijk om klaar te komen terwijl ik onder invloed van alcohol ben. Als je dronken bent dan voelt alles namelijk veel lekkerder aan, dus ik ben op zoek naar iemand die mijn VAGINA eens lekker wilt verwennen terwijl ik onder invloed ben! Ps. Mijn slipjes worden altijd erg nat met veel geil. Dit wil ik graag met jullie delen ;-) Daarom verkoop ik mijn natte slipjes met een paar geile foto´s die ik speciaal voor jou ga maken;-) Vertel me maar wat je geil lijkt en wat ik met het slipje moet doen en we komen er vast samen uit. Ik hoor je snel!
Beertje van Beers
voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - Ik houd het op sexy
Tja, als begerenswaardige vrijgezelle man heb ik diep respect voor jullie gevoelige plekje, al heb ik deze nog niet zo heel vaak mogen verwennen. Maar waarom zou ’kutje’ schuttingtaal moeten zijn? En ’klitje’ klinkt toch ook heel snoezig? ’Snoezepoes’ vind ik ook wel een troetelnaam. Het is maar hoe je het uitspreekt en in welke context. Verder, waarom zou een kaal exemplaar pervers zijn? Snap ik niet. Ik houd het op sexy! Ik scheer het immers zelf ook weg!
Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - volledig vertrouwd met mijn eigen vagina
Hai lieve mensen! Ik ben dus inmiddels volledig vertrouwd met mijn eigen vagina i.v.m. het zelf voelen, tampons inbrengen en wijdbeens boven een spiegel gaan hangen! Het is nota bene je eigen lichaam, iets totaal vrouwelijks, mmmmmmm. De meeste vrouwen die ik ken zijn haast altijd ontevreden over zichzelf en willen iets veranderen. Ps. wegens schaamhaaruitval, enkele jaren terug heb ik op drie haren na, een volledig kale YONI. Tevens een litteken erboven vanwege een buikoperatie. Desondanks ben ik er nog steeds trots op. Ik ben de schaamte voorbij!
Marilyn Planchard
Marilyn Planchard - sexy studente of een mooie playmate?
De droom van elke man... Die heerlijk wil relaxen in erotische sfeer met een of meerdere meisjes vanaf €80! Heb jij altijd al willen relaxen met een sexy studente, mooie playmate, stewardess, lekkere blondine, zuid-europese, oost-europese, mooie surinaamse, braziliaanse, aziatische of een lekkere halfbloedje? Kom gewoon eens geheel vrijblijvend kennismaken met de knappe DVP’s!
Galina Voskobo
Galina Voskobo - een dood vogeltje
Zo lopen er een brunette en een blondje over straat, die brunette zegt kijk een dood vogeltje, waar op het blondje naar boven kijkt en zegt waar dan ?
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - Bij binnenkomst in een GLIJHUIS
Bij binnenkomst in een GLIJHUIS viel dit mooie meisje mij direct op. En ik heb uiteindelijk absoluut geen spijt van de keuze voor haar gekregen. Het is een leuke dame waarmee je lekker kunt babbelen en heerlijke ongeremde seks kunt beleven. Ze leefde zich lekker op me uit. Het leek wel of ze geen genoeg van mijn DONG kreeg. Uitstekend pijpwerk, heerlijk tongzoenen en onderwijl heerlijk strelen. Ze heeft overigens een heerlijke zacht huidje, een overheerlijke YONI en, in tegenstelling tot de andere DVP’s, een paar lekkere dikke tieten! Kon op mijn beurt niet genoeg krijgen van haar lekkere poesje. Bijna kramp in mijn tong van het likken. Heeft ook een lekker gummetje en mooie voetjes. Uitstekende uurtje met haar beleefd. Deze dame ga ik zeker vaker bezoeken!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook