This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carly
Carly - 1 Item
Sexy vrouw zoekt man om sexy momenten te delen; Hallo ik ben Carly, ik ben een nogal schaars gekleed. Ik houd van mannen die niet te beroerd zijn om af en toe mijn pan uit te likken... , ben jij een man die dit graag doet schreeuw dan maar in mijn onderbroekje en wie weet sta ik ineens voor je neus. Met andere woorden: als je me wilt behagen laat het me dan weten .....
Carly
slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - schaamte
"De schaamte is het meest kostbare bezit van de vrouw." zei ik laatst waarschijnlijk iets te hard in een sexbioscoop. "Precies," zegt een vrouwtje achter me, "ik zou niet weten met welk ander lichaamsdeel ik zoveel kan verdienen."
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - ik ben te dik
O.k., ik ben te dik en dat mag best gezegd worden. ik heb er zelf ook een fetisj mee om gewoon lekker veel te eten en mooie vetrollen te krijgen. ik zoek een man die ervan houd om mijn vertrollen vast te houden terwijl hij diep in me probeert te gaan. kan ik je vertouwen?
Ab Veuger
Ab Veuger - lippen
Waarom heeft een vrouw vier lippen? Twee om ruzie te maken en twee om het weer goed te maken!
Bemadette
Bemadette - keine Bilder
Meistens brauche ich gar keine Bilder, weil ich so geil bin, dass es auch ohne Bilder problemlos funktioniert! Ich denke dabei meistens an Mädels die ich kenne. Manchmal schaue ich mir auch Pornos an, aber eher selten, es ist mir lieber mit meiner Fantasie !
Frank Fukking
Frank Fukking - stewardess
De telefoon rinkelde in het appartement van een knappe stewardess. "Daaag, schatje", hijgde de obscene beller. "Als jij kunt raden wat ik in mijn hand houd, dan zal ik je deze actie laten delen!" "Luister eens, viezerik",antwoordde het meisje bits. "Als jij het met een hand kunt vasthouden, ben ik er niet in geïnteresseerd!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook