This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daisy Bell
Daisy Bell - 1 Item
Dag lekkere stoute Snifterik! met een massage geef ik jou een rustig gevoel op de massage tafel of een zacht bed die keuze laat ik aan Julie! Ik weet inmiddels heel goed hoe ik jou tot een hoogtepunt kan krijgen. Een heerlijke massage vooraf of als dessert, een afwerking naar keuze veel mogelijk aan mogelijkheden ik heb ook geen probleem als je mij ook lekker verwend ook mag je lekker klaarkomen op mijn lichaam of waar jij wil en genieten we lekker van elkaar. Ook fotos shoot en cardate of wil je liever een spannende trio dat gaat die doe ik samen met een vriendin! het is voor haar en mij een goed idee! zo lekker samen met jou genieten, mmmmmmmmmm
Daisy Bell
slipperdepip!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Jolanda Visser
Jolanda Visser - seksmachine van mijn man
Dag allen, ik heb een seksmachine van mijn man te koop. De seksmachine werkt op afstandsbediening en is zelf verwarmend dat zorgt voor meer bloed stimulatie in de erogene zone. De seksmachine heeft 8 verschillende snelheidspatronen en 6 verschillende functies in vibraties en pulsaties . Er worden twee opzet stukken meegeleverd gemaakt van een zacht materiaal. Een rabbit en een dildo. De afstandsbediening werkt op 10 meter afstand. De controller is voorzien van een LED display. Vraagprijs is 56,-, hij is wel behoorlijk gebruikt!
Carlos
Carlos - amateurprostituee in Bilthoven
Gisteren nog even snel naar een amateurprostituee in Bilthoven geweest. Door de heer des huizes (haar vader?) werd een mooi meisje aan mij voorgesteld. Hij zei direct dat ik de eerste was die dag. Boven aangekomen hadden we allebei een beetje de zenuwen, maar dat was na de gebruikelijke wasbeurt al gauw voorbij. Op het bed hebben we een leuke tijd gehad en elkaar lekker oraal verwend. Daarna nog ff na gebabbeld en toen was het uur al voorbij. Ik vind haar een leuke en fijne meid en haar vader gaf me toen ik wegging zelfs nog een pepermuntje met een knipoog. Ik ga volgende week gewoon terug!
Winfried
Winfried - de geilste films
Hey chico! Wil jij , net als ik, ook de geilste films bij jou thuis zien op elk moment van de dag? Kijk dan even hier, de netflix van de porno. Films in HD kwaliteit waar je maar wit!
Nancy
Nancy - ze loopt geheel nakend de trap af
Zo is er een mevrouwtje die op het punt staat om in het lekkere warme schuimige bad te stappen maar dan gaat plots de deurbel; dus kijkt ze uit het badkamerraam wie er voor de deur staat. ze ziet dat de blinde buurman voor de deur staat dus denkt ze dan kan ik de deur wel even opendoen en kijken wat hij wil. ze loopt geheel nakend de trap af waarbij haar borsten op het ritme van de treden heen en weer schudden en doet de deur open en ja hoor! de blinde buurman staat voor de deur. hij komt even gezellig een praatje maken omdat hij nogal eenzaam is dat krijg je namelijk als je een blinde buurman bent. tijdens het gesprek begint de buurman plots een beetje wankel op zijn benen te staan. waarop de vrouw die nog steeds geheel nakend is vraagt is er wat???? zegt de buurman ben je soms bloot?? het stinkt hier enorm naar vis en rotte appelen met een vleugje mest..
Winona NoordWest
Winona NoordWest - (misschien een tip:wink wink! )
Dag allemaal! Ook ik had ook altijd veel last van jeuk en uitslag na het scheren van mijn YONI, maar ik was mijn oksels en schaamstreek tegenwoordig met zeepvrije wasgel (baby spul) en heb er nu geen last meer van. (misschien een tip.wink wink! )

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook