This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Querida Bollman
Querida Bollman - 1 Item
Hey Stoute Hoppema! ja je leest het goed ik ben een getrouwde vrouw! Ik ben al heel wat jaren samen met mijn man, maar mijn man heeft een hersenbloeding gehad, een zware, en hierdoor zal hij nooit meer de oude worden.Nee ook dus niet op sexueel gebied (behalve een beetje BEFFEN dan), en tja, ik heb nog wel degelijk mijn behoeftes. Wie o wie vindt dit geen probleem, en wilt mij weer laten schreeuwen.??
Querida Bollman
lekker batsen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - vagina’s van die dames bekeken
Dag allemaal! voor mijn huwelijk heb ik heel wat vriendinnen gehad en ik heb altijd met veel verwondering de vagina’s van die dames bekeken. Ik vind ze nog steeds prachtig, en het liefst lik ik ze af als er nog met een beetje haar op zit(zo natuurlijk mogelijk). Van de soorten en verschillen sta je echt versteld. Als er een Yoni-club komt, zou ik graag lid willen worden!
Zara Glover
Zara Glover - even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan
Dag heren! hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die tijdelijk even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Erg lekker maar let wel op dat anderen je niet kunnen zien! Maak eens, op een mooie zomerse dag, een wandelingetje in een bos. Doe dit wel op een plek waar anderen je niet kunnen zien! Ga zo rondlopen met je boekje iets omlaag zodat iets van je schaamhaar te "zien" is. Daarna kun jij je misschien wel ergens masturberen. Lekker hoor!
Anne Lorraine Gales
Anne Lorraine Gales - vraagje
Waarom loopt je neus, terwijl je voeten ruiken?
Wil Krikke
Wil Krikke - spontaner zin in seks
Dag lieve dames! Dat mannen vaak spontaner zin in seks hebben dan vrouwen, komt omdat testosteron hen daarbij helpt én omdat ze het duidelijker merken: een erectie vraagt n.l. altijd om masturberen en ontlading! . Bij vrouwen speelt dat proces zich meer intern af en daarom doen we er niet altijd iets mee. De kunst is om die kriebels sneller te herkennen en leren hoe u ze kunt opporren. Een paar keer lekker uzelf bevredigen bij een fijne fantasie, bijvoorbeeld. Zo’n imprint versterkt de ervaring: wilt u snel zin in anale seks hebben, dan hoeft u vaak alleen maar aan die fantasie te denken om het bijbehorende gevoel te krijgen! Als het allemaal nog niet lukt bel me dan en dan doe ik het een keer voor!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - swingersfeesten
Psssst! wist jij wel dat overal ter wereld er swingersfeesten worden gehouden? Swingers feesten met erotische koopwaar, avontuur, die je een weekend of een week kunt uitproberen. Wilde partijen zijn wel verplicht in de sensueel ingerichte speelkamers. Vrouwen hebben sexy lingerie aan, er is allerlei speelgoed voorhanden, fetisj outfits en genoeg speelkameraden. Swingersfeesten zijn altijd op wisselende locaties. Ongeacht naar welk land je gaat er is in ieder land wel een swingerparty te vinden. Ik stuur altijd meteen een paar ansicht kaarten van zo/n party naar huis, zodat mijn vrienden weten wat ze missen!
Van Keulen
Van Keulen - slipjes met een paar handige toevoegingen
Ik zag in de winkel ook een paar slipjes met een paar handige toevoegingen speciaal voor de transgender vrouw! Zo zit er in de naadloze slipjes een paneeltje om alles beneden mooi weg te kunnen stoppen en bevatten de beha’s verborgen zakjes waarin volle cups kunnen worden ingevoegd, zodat een natuurlijk ogende boezempartij ontstaat. Het mooiste is dat het niet uitmaakt in welke fase van geslachtsverandering de transgender vrouw zich bevindt, deze lingerie is namelijk geschikt voor elke fase!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook