This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Quinty van Steen
Quinty van Steen - 1 Item
HOIHOI! Ik wil dus gewoon een man treffen die mij wil met alles wat ik in mij heb. Die mijn lijf lekker vind. Die sex lekker vind. Die het heerlijk vind elkaar te prikkelen en te laten verlangen naar meer. Een man met zoveel potentie in zich dat ie geen woord nodig heeft om te willen neuken. Ik heb meer dan genoeg geile dingen te bieden. Ik hou van lekker neuken maar ook gewoon lekker strelen, masseren en de tijd ervoor nemen. Een stapje verder? Geen probleem, ik heb met lang niet alles ervaring maar ik weet dat genoeg dingen mij weten te boeien. Contact me eens zou ik zeggen……..
Quinty van Steen
slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - behoorlijk bisexueel
Hoi, Ik zoek voor overdag een geil sletje die met haar vriend een trio willen verwezenlijken en een extra man zoeken. Ik ben gedeeltelijk geschoren en inmiddels al behoorlijk bisexueel! Ben helemaal In voor een ‘ trio sandwich’ waarbij ik direct anaal ga bij jouw vrouw! Liefst ook nog ergens buiten! Er is veel bespreekbaar! mail me!
Pien Karna
Pien Karna - Geen piercings
Ook ik heb dus een navelpiercing gehad, maar die heb ik er maar uit gehaald toen ik er veel te dik voor werd. En ik heb ook een maand twee intieme piercings gehad,. maar die groeiden in no time uit (zonder ontsteking, echt puur afstoting).... Geen piercings meer voor mij dus!
Beertje van Beers
Beertje van Beers - geef je penis dan ook eens de aandacht die het zo nodig heeft
Hoi, hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Erg gedurfd, maar ook spannend. Ga je eens masturberen in je auto! Haal je penis vast uit je broek, nadat je natuurlijk je gordel om hebt gedaan. Zit je op de weg? geef je penis dan ook eens de aandacht die het zo nodig heeft ! (kijk wel uit, als een grote vrachtwagen je inhaalt, deze zou je wel eens kunnen zien)
Flipsen
Flipsen - even naar een GLIJHUIS geweest
Hoi, gisteren maar even naar een GLIJHUIS geweest! Zo ging ik met een Poolse dame met lekker kleine borstjes! Eerst met tongzoenen op gang gekomen en daarna lekkere sex gehad; Gebeft, PZC, meerdere standje s etc. Het was helemaal OK. Ze heeft een heel lekker lichaam waar ik zeker van heb genoten. Had een half uur geboekt en is eigenlijk te kort. Binnenkort ga ik dus maar weer op herhaling !
PIjkelien Zoutjes
PIjkelien Zoutjes - overpijnzing..
Ik wist niet dat leegte in mijn slipje zoveel ruimte kon innemen....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook