This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Amanda Rijn
Amanda Rijn - 4 Items
Hallokes! ls jij mijn kutje er lekker uit vind zien en je wilt daar jouw geile DONG een keertje in duwen, dan ben je van harte welkom hoor! . Het is voor mij al weer even geleden dat ik lekker heb geneukt en nu is de nood hoog. Het hoeft voor mij ook niet speciaal een vaste relatie te worden, dus als je getrouwd bent dan maakt mij dat niet zo veel uit. Het gaat bij mij dus puur om het neuken en het liefst zo snel mogelijk en daarbij speelt leeftijd ook geen rol. stuur me nu direct een berichtje en hopelijk voel ik jouw TAMPERT vandaag nog in mijn hongerige neukspleetje……….
Amanda Rijn
slipje te huur!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Amanda Rijn
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Amanda Rijn
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Amanda Rijn
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - haar pooier
De amateurprostituee die ik gisteravond in Bilthoven bezocht, stond erop dat ik haar YONI eerst schoonlikte. Ik zag dat uiteraard niet zo zitten want ik was die dag vast niet de eerste, maar was inmiddels wel zo bloedje geil, dat ik haar dan maar eerst heb leeg gelikt voordat ik haar even later zelf weer volspoot. Wel kreeg ik tijdens het likken de indruk dat ze zich niet had schoongeveegd nadat haar pooier in haar was klaargekomen. Dat bevestigde ze me ook nog de volgende dag telefonisch. Ze me vertelde zelfs dat ze haar pooier hetzelfde had laten doen nadat ik weg ging. Hij verkeert alleen nog wel in de gedachte dat hij zijn eigen sperma zat op te likken, de geule smeerlap!
Arnout Sneltrekker
Arnout Sneltrekker - erotisch contact
Ben ook per direct op zoek naar een vrouw en/of koppel om erotisch contact mee te hebben; zelf ben ik een nette hetero man met een lekkere geile, strakke, tampert en in het bezit van een lichte handicap. Kan tijdelijk niet ontvangen dus je moet me komen ophalen! Ps. ik val op vrouwen met een lekker gummetje! bel je me??
Shirly Temple
Shirly Temple - mijn schaamhaar
De voordelen en functies van mijn schaamhaar zijn: mijn schaamhaatjes maken warmte Toont mijn volwassenheid. Het vermindert wrijving tijdens het neuken. Het bescherm t mijn gevoelige gebiedje. Het is een lekkere plaats om feromonen (hormonen die seksueel gedrag reguleren) te verzamelen. Ik laat die pluk zuurkool dus lekker zitten!!
Vingerien
Vingerien - naar een GLIJHUIS
Dag heren! hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Masturbeer eens terwijl je een vinger in je eigen anus hebt. Je kunt je gewoon masturberen en met je vinger in en uitgaande bewegingen maken of hem er alleen in te houden. Als je de vinger wel beweegt zal je orgasme heviger zijn. Lekker toch??
Aapje
Aapje - vraagje
Een egel?? Dat is toch zo/n borstelig stukje asfalt??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook