This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pleun Burr
Pleun Burr - 1 Item
Dag lekkere stoute sliftniftertjes! Mijn ex heeft deze foto van mij gemaakt en zei toen tegen mij dat ik een zaad vragend kutje heb. Vandaar ook de kop van deze oproep, want ik heb echt een zaad vragend kutje en die moet snel gevuld worden. Nu alleen nog de juiste man vinden en ik hoop dat jij dat bent want dan mag jij straks mijn YONI lekker vullen met jouw zaad!
Pleun Burr
mijn YONI
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Freddie
Freddie - wijze woorden
Een goede slipjesklant vind ik iemand die begrijpt waarom ik vandaag zo gelukkig ben!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - de hand van een onbekende dame
Gisteravond in de sportschool verdween de hand van een onbekende dame ineens mijn trainingsbroek! "Als je zo doorgaat, heb je straks een plakkerige hand" zij ik. Maar ze keek me stout aan en zonder blikken of blozen ging ze gewoon verder. Nog geen minuut later kwam ik al tot een enorm orgasme. Ik moest op mijn hand bijten om niet luid te kreunen. Deze dame had een enorme glimlach op haar gezicht toen ze me zo zag zitten. Ze trok haar hand terug die vol met sperma zat en terwijl ze me geil aankeek likte ze hem ook nog eens schoon!Mijn onderbroek was nat en plakkerig en ik knoopte snel mijn trainingsbroek dicht. Op het toilet heb ik de boel een beetje schoongemaakt.
Odetta Paalvast
Odetta Paalvast - gleuf – doos – muts
Ik lees hier dat er voor vagina niet zoveel bijnamen zijn als voor een penis. Wat dachten jullie dan van gleuf – doos – muts – brievenbusje – pruim – goudmijntje – flamoes? Het woord yoni komt er bij nooit in, zeg dan maar gewoon vagina!
Boudesteijn
Boudesteijn - Französisch Totaal
In de meeste GLIJHUIZEN KAN Op de basisprijs van E 50,- een meerprijs zitten voor extra service, zoals FT (Französisch Totaal = klaarkomen in mond) en AV (anaalverkeer). De meerprijs voor elk van deze extra services is E 25,- tot E 50,-, maar sommige dames kunnen (en mogen) meer vragen. Zeker niet alle dames verlenen deze extra services. Voorkom misverstanden: als je geďnteresseerd bent in één of meer van de extra services, vraag dan van tevoren aan de dame naar de mogelijkheden en prijzen! Verlenging na het eerste half uur kost E 25,- per half uur. Extra's zoals FT worden slechts 1 keer berekend niet per aangebroken half uur. Een enkele dame beperkt de tijdsduur tot een half uur en zal een verzoek om verlenging afwijzen.
Brigitta Blurp
Brigitta Blurp - een GLIJHUIS
Hoi, hier nog een goed bedoeld advies voor een ieder die even geen geld heeft om naar een GLIJHUIS te gaan maar wel lekker wilt masturberen! Het masturberen op een ander bed dan die van jezelf kan ook goed werken om je tot een nieuwe ervaring te krijgen. Woon je thuis? Masturbeer dan eens in een het kamertje van je vrouw! Ook leuk, Moet je wel eens bij iemand anders op de plantjes passen tijden hun vakantie? Masturbeer je dan daar ook eens. Kijk wel uit met "knoeien." Vaak liggen op de slaapkamers altijd wel spulletjes waar jij opgewonden van kunt raken!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook