This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Melissa
Melissa - 1 Item
Hallo ik ben Melissa, ben een halfbloed Indonesisch, dus lekker temperamentvol. Heb jij zin om mij beter te leren kennen en te weten te komen wat voor een soort vriend ik zoek? Doe dan een kinky verzoek voor mijn gebruikte slipjes. Degene die het meest perverse verzoek doet wordt mijn nieuwe vrind!
Melissa
slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - 69
Hoe hard mag je rijden als je wordt gepijpt in de auto??68, want bij 69 zit je andersom in je stoel.
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - zetpil
Er waren 2 homo's en die ene homo zegt tegen de andere: "Wat zou je met mij doen als ik dood was." De andere home: "Ik zou je inbalsmemen en in een glazen kist doen en ophangen dan kan ik nog elke dag naar je kijken!" "Dat is een mooi gebaar," zegt de homo "maar wat zou je met mij doen als ik doet was?" Ik zal van je as een zetpil maken, dan kan ik je nog 1 keer in mijn reet steken!!
AD
AD - string string
Hoe gaat de bel in een lingeriewinkel ??? string string, wie is daar? flip schaamlip zeker..........
Van Bafdonk
Van Bafdonk - hardhorend
."Het enige harde in onze relatie," beklaagt zich het jonge vrouwtje van de rimpelige miljonair, "is zijn horendheid."
Elmer
Elmer - gay date Chatten
Tja, gay date Chatten doe ik graag, heel erg graag en ofschoon ik hetero ben vindt ik het best wel es opwindend om op een gay chat te komen en daar een beetje homo te geilen. In combinatie met een webcam wordt het nog spannender. Ik had contact met iemand en het werd al snel een opwindend gesprek, hij heette overigens AAD. “Zeg es AAD, heb je een cam?….” “Ja hoor…. zullen we samen een beetje op de cam geilen, maar dan gewoon de cam gericht op onze pikken okee?….” “Dat is goed..” zei ik en richtte de cam op mijn inmiddels keiharde tamp………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook