This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pepita Pitjes
Pepita Pitjes - 1 Item
DAG heren ! Het gaat weer heel warm worden en dan ga ik graag naar het naaktstrand, maar als ik dan weer thuis kom heb ik altijd ontzettend veel zin in een heerlijke man met een lekkere BLANKE SABEL! Als jij nu die man zou willen zijn om mij dan na zo'n dagje strand even lekker te verwennen en mij dan ook meerdere keren klaar kan laten komen, dan wil ik wel wat met je afspreken. Als je het leuk vind mag je met me mee naar het strand, maar je mag me natuurlijk ook al lekker vingeren op het naaktstrand om daarna heerlijk te gaan batsen. We komen er samen wel uit denk ik! bel me gewoon op of bestel eerst een gedragen slipje van me! Ps. ik accepteer ook Bitcoins!
Pepita Pitjes
geil gedragen slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Edmondson
Lonnie Edmondson - my libido started to decrease
I was very sexual with the few cliëmts that I had ( a whopping total of 300 before my husband and I am 26). So I have no idea why when we got married my libido started to decrease and then when I got pregnant it was non existent. Afterwards it was like "What's sex?" I have no desire to do it at all until recently but then he makes me mad and that quickly goes away. He does absolutely nothing around the house and says that it is because we are not sexually active anymore. In my book any real woman or man wouldnt stop them from doing what they are supposed to do which is helping around the house, paying at least half of the bills, and helping with the children. On top of that I work a full time job!
Elsje Platski
Elsje Platski - tip voor ouders met een stoute zoon
Dag allemaal! Hier nog een tip voor ouders met een stoute zoon! Op een gegeven moment heeft mijn zoon dus iets gedaan met een stuk buis. En je raadt het al: hij kreeg zijn DINGDING er niet meer uit. Een hoop consternatie (gelukkig was er verder niemand thuis) en met een koude kraan heb ik hem kunnen bevrijden. Ik vond het toen wel tijd hier eens met mijn (Turkse) man over te praten, die wonder boven wonder deze "gewoonte" ook wel leek te kennen. Hij vertelde zonder enig gevoel van schaamte dat hij vroeger voor zichzelf een kunstvagina had gekocht. Na enig praten kwamen wij erop uit dat het dan misschien wel een koop voor onze zoon zou zijn, om verder geëxperimenteer te voorkomen. Op zich bleek dat in goede aarde te vallen bij mijn zoon. Nadien hebben we geen gekke dingen meer gehad!
Thea
Thea - "thailändisch"
"thailändisch": eine Ganzkörpermassage des Mannes mit dem Körper des Sexualpartners.
Lucien
Lucien - beetje overbeharing
Hoi allemaal! ook ik heb last van een beetje overbeharing op mijn heel lichaam. Nu ga ik binnenkort beginnen aan een behandeling bij een instituut in Rotterdam dat met flitslamptechniek werkt. Volgens de eigenaresse van dit bedrijf-die zelf met het probleem kampte- is de behandeling nagegenoeg pijnloos. Het geheel is wel prijzig, zo'n 2500,- gulden voor 5 behandelingen, maar men zegt dat je er dan vrijwel zeker vanaf bent. De methode werkt niet bij mensen met rood haar of een donkere huid. De methode wordt door de meeste ziektekostenverzekeringen vergoed, soms zelfs geheel, maar dit geldt dan alleen voor de gezichtsbehandeling!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - gezellig bij BOUDESTEIJN
Was weer erg gezellig bij BOUDESTEIJN zaterdag! Het is alleen jammer dat het overdag vrij fris is in de club en in de avond wordt het erg warm... Komt natuurlijk ook omdat er dan heel veel mooie vrouwen in de club rond lopen en daar krijgen we het allemaal natuurlijk wel een beetje extra warm van….. De muziek van onze DJ werd eindelijk iets meer gewaardeerd dan normaal. Er waren meerdere kerels die het gezellig vonden en zich ook aan een dansje waagden. Ons groepje vermaakt zich altijd op zaterdag want van alleen maar stil zitten wordt je toch niet echt vrolijk. De Poolse Spirma vroeg aan mij of ze hier nou in een Disco werkte of in een Club....Wordt er nog geneukt of hoe zit dat....vroeg ze met een smile op haar gezicht! Dus al met al weer een prima zaterdag gehad daa……..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook