This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eline Graafsma
Eline Graafsma - 1 Item
HEY TAMPSTRA! Als jij nu eens echt lekker uit je bol wilt gaan dan moet je mij zeker niet lang laten wachten op jouw reactie, anders heb ik misschien al een afspraak met een ander. Dus heren kom op en meld je nu gratis aan en maak een afspraak met mij of een van de andere vrouwen die op zoek zijn naar heftig seks contact. Dit doe je door simpel een berichtje te versturen met jouw bestelling van mijn gedragen slipjes (en de eerste berichten zijn nog gratis ook!). Dikke kus op je DONG alvast!
Eline Graafsma
geil foefje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - even geen geld voor een GLIJHUIS
Stel je bent vrachtwagenchauffeur en je bent in een vreemde stad. Je hebt even geen geld voor een GLIJHUIS. Dan wordt het dus weer masturberen! Hier een tip: Als je TAMP, stijf lang en groot genoeg is, kun jij jezelf met 2 handen aftrekken. Doe je hand, waarmee je normaal aftrekt om je TAMP . De andere hand vouw je erboven om je TAMP en ga zo onaneren. Omdat je nu met 2 handen masturbeert, lijkt je TAMP qua gevoel veel dikker en groter. Het klaarkomen is hier ook ook weer erg lekker! Veel plezier alvast en wellicht tot volgende keer in een GLIJHUIS!
Biafra
Biafra - Zelfs knuffelen doen we niet meer
Zo houd ik nog best veel van mijn (Turkse) man, maar zijn lucht weerhoudt mij om nog intiem te zijn met hem. Zelfs knuffelen doen we niet meer. Hij douchet elke dag, dus daar ligt het niet aan. Ik heb hem gevraagd andere deodorant te proberen, maar dat weigert hij. Hij is ervan overtuigd dat de deodorant die hij gebruikt goed is. Ik heb regelmatig een aftershave gekocht, maar dat staat er jaren later nog. Blijkbaar interesseert het hem niet. Ik weet niet meer hoe ik dit aan moet pakken. Soms vraag ik mij af of dit een gezondheidskwestie is of een cultuurkwestie, want het is een nogal zure lucht. Of ligt het aan wat hij eet? Verder hebben we een goed huwelijk. Maar als hij niets aan de geur wil doen, vrees ik dat wij geen sex meer hebben in ons huwelijk!
Wil Krikke
Wil Krikke - kort bezoekverslag van de bonte avond in Hotel De Blanke Sabel
Dag allemaal, hier nog een kort bezoekverslag van de bonte avond in Hotel De Blanke Sabel: ik vond die muziek uit de jaren '80, die ze draaiden, echt geweldig. Dat moeten ze vaker draaien. De hele sfeer veranderde meteen. Er kwam leven in de tent. Die muziek uit de jaren '80 is magisch. Ze moeten ook een keer "What a feeling" van Irene Cara draaien of "Morning Light" van Maewood. Later op de avond begon Chupa Chups ook te dansen. Ik maakte me toch een beetje zorgen omtrent het zwenkingsgevaar. Haar cup G+ kan gevaarlijk zijn en een slag van haar tieten kan een persoon met knikkende knien naar de grond slaan en dan neemt deze ook nog een stuk van de fundering mee! Ik ben nu weer met haar op de kamer en ga heerlijk sexen ( 250,- +ontbijt) De klok is gelukkig om 3:00 uur een uur achteruitgegaan vanwege de wintertijd!
Annegien Zoutjes
Annegien Zoutjes - steeds minder zin om met je te vrijen
Mijn vriendin ANJA is 115 kilo en 1.75. Haar man heeft jarenlang gezegd dat het wel mee viel (hoe dik hij haar vond) maar nu zegt hij:"Ik heb steeds minder zin om met je te vrijen sinds je de 100 kilo gepasseerd bent". ANJA is een paar weken bij hem weg gegaan omdat zij dit zeer vernederend vond, dat haar eigen man dit tegen haar zei. Na die paar weken zijn ze wel weer bij elkaar gekomen en nu een jaar later is ze al 14 kilo afgevallen!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - raadsel
Wat vindt 9 van de 10 mensen leuk? Een groepsverkrachting natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook