This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elma Vud
Elma Vud - 2 Items
Hi , ik ben dus nu op zoek naar iets anders iets lekkers iemand de mij weer het genot spanning en plezier kan geven die ik nu mis. ik houd er zo van om goed gepakt te worden maar ik zorg er ook voor dat jij aan je trekken komt. Ik ben volgens zeggen goed in pijpen en hou er van om in al mijn gaatjes gepakt te worden. Is er nog een vent die dat aankan of blijft het bij dromen?? Mijn kernwoorden zijn o.a.: . beminnen, bibberen, bijslapen, bonken, cohabiteren, coïteren, de geslachtsdaad verrichten, dreutelen, een beurt geven, een punt zetten,emmeren, fleppen, flensen, en natuurlijk geslachtsgemeenschap hebben,!
Elma Vud
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Elma Vud
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - vind mijn vrouw niet meer aantrekkelijk
hey GUYS! Ook ik vind mijn vrouw niet meer aantrekkelijk. Kan er niks aan doen. Ik houd van haar maar kan het moeilijk opbrengen om seks met haar te hebben. Ik doe het wel omdat ik van haar houd en geen gezeur wil. Licht uit, ik fantaseer over vrouwen die ik aantrekkelijk vind of ik zet wat harde porno op en dan lukt het meestal wel. Maar soms kan ik hem gewoon niet omhoog houden! Wat zeggen jullie nou? GLIJHUIS??
Claar Comen
Claar Comen - raadsel
Het is 4 meter lang en stinkt naar zeik? Een polonaise in het bejaardenhuis natuurlijk!
Arabelle
Arabelle - mijn (Turkse) man
Dag allemaal!! Ook mijn (Turkse) man rook 2 jaar geleden ook niet lekker meer, heter wassen en ander wasmiddel .. allemaal symptoombestrijding. Vorig jaar kreeg hij vanuit het niets ineens klachten van benauwdheid en druk op de borst. Heel rap is hij daarna gedotterd, hij bleek een paar fikse verstoppingen in zijn kransslagader te hebben. Allemaal goed gekomen gelukkig, maar !!!! hij ruikt gewoon weer zoals ie voorheen rook. Niks meer stinkende overhemden of beddengoed. Stuur jouw man dus altijd naar dokter Hans en laat je niet afschepen!
Marja MIentjes
Marja MIentjes - Hotel de Blanke Sabel
Het Hotel de Blanke Sabel biedt een luxe appartement met een weelderig historisch interieur, gratis WiFi en uitzicht op het Vondelpark. Het bevindt zich op 5 minuten lopen van het Leidseplein. Bij aankomst is de kitchenette voorzien van gratis wijn en etenswaren. Het appartement van het Hotel de Blanke Sabel heeft een ruime woonkamer met een kroonluchter, een parketvloer en een open haard. De woonkamer beschikt ook over een flatscreen-tv met satellietzenders, een dvd-speler en een Frans balkon met uitzicht op het park. De kitchenette is voorzien van een gootsteen, een kleine kookplaat en een magnetron. Een Quooker-kraan waar kokend water uitkomt en een Nespresso koffiezetapparaat zijn ook aanwezig. De gastheer van het Hotel de Blanke Sabel (El pintor analista) biedt persoonlijke service en voorziet het appartement van unieke elementen, zoals staafmixers en druipkaarsen……….
Don Pepe
Don Pepe - Geen wachttijden
Tja, het werd gisteren pijnlijk duidelijk dat er een teruggang in bezoekers was! Geen wachttijden en bij tijd en wijlen een half lege barruimte. De dames klaagden en zelfs de stoute toppertjes hadden niet veel employ! Het was dan ook niet vreemd dat veel dames het rond 20.00u voor gezien hielden. Was vroeger de woensdag waar het net niet zo hectisch druk was als op de donderdag, vrijdag en zaterdag, maar juist gezellig druk in vergelijking tot maandag en dinsdag, nu was het mat te noemen. Dat ondanks een toch optisch leuke line up!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook