This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kirsten Kransje
Kirsten Kransje - 1 Item
Dag allemaal! Ik ben natuurlijk, niet meer de jongste maar dat weerhoud mij er niet van om wat meer spanning aan mijn leven toe te voegen. Voor het weekeinde zoek ik nu een man die intiem geschoren is en wat ouder is dan ik. Ik vind stel het op prijs als jouw TAMPERT goed hard kan blijven! . Wat ik verder allemaal wil laat ik je in een mail weten als je interesse hebt. Denk maar eens aan: afranselen, afrossen, beuken, beuken, geselen, hameren,hengsten, houwen, kastijden, keilen, klappen geven, kleunen,knallen, knuppelen, kwakken, meppen, mishandelen,en lekker vuist neuken natuurlijk!
Kirsten Kransje
lekker nat poesje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Olga Grafstienert
Olga Grafstienert - "russisch"
"russisch": eine anale Praktik (Ölmassage) ohne Geschlechtsverkehr, selten auch die Befriedigung des Mannes zwischen den Oberschenkeln einer anderen Person (Schenkelverkehr), noch seltener echter Analverkehr, zuletzt noch die Variante Analverkehr mit anschließendem Oralverkehr (beim Mann)
Wout Neukfout
Wout Neukfout - even geen geld voor een GLIJHUIS
Stel je bent vrachtwagenchauffeur en je bent in een vreemde stad. Je hebt even geen geld voor een GLIJHUIS. Dan wordt het dus weer masturberen! Hier een tip:Pak wat glijmiddel en smeer dat over je onderbuik. (onder je navel) "rol" je stijve TAMP heen en weer over je onderbuik. Je orgasme zal hevig zijn! Veel plezier alvast en wellicht tot volgende keer in een GLIJHUIS!
Ab Veuger
Ab Veuger - in de sexclub
Tja, in de sexclub…. de dames klagen. Geld is schijnbaar eenvoudig te verdienen maar zonder Franzosisch Total gibt es keine spass. "Aber es' gibt mir" roep ik maar de gezichten gaan alleen maar sipper staan. Op advies van BOUDESTEIJN himself ben ik met een Hongaarse weggeweest en dat was zeker voor herhaling vatbaar: goed zoenen en laat zich lekker gaan waarbij ze nergens nee tegen zegt. Er lopen een paar mooie nieuwe exemplaren rond. De Hongaarse zit op mijn schoot en dat schrijft wat moeilijk, zeker nu ze in de gaten heeft wat ik aan het doen ben. " I crush your balls" Ik vraag maar hoeveel extra dat kost……….
Richenell
Richenell - overbeharing op mijn KLIT
Dag allemaal! Ik ben anderhalf jaar bezig geweest met een laserbehandeling voor overbeharing op mijn KLIT. In tegenstelling tot wat men beweert: het is wel pijnlijk omdat je na de behandeling brandwondjes hebt. Ik ben ermee gestopt omdat ik geen enkel blijvend resultaat zag. Het is nog net zo erg (ECHT erg!) en heeft me een paar duizend gulden gekost (verzekering betaalt niet). Wat ik nu doe? Twee keer per dag scheren net als een man. Afschuwelijk maar zo heb ik tenminste een paar uur per dag een mooie gladde KLIT zonder wondjes!
Bertha Trouwborst
Bertha Trouwborst - Mijn (Turkse) man is een hele lieve man
Dag allemaal! Mijn (Turkse) man is een hele lieve man en ik hou ook erg veel van hem . Alleen ik heb al een tijdje last van dat hij zo stinkt. Voornamelijk uit zijn mond. Hij zegt dat hij dagelijks zijn tanden poetst maar ik heb hem nooit in de badkamer gezien. Af en toe maak ik een grapje zo van hey de tandpasta raakt nooit op . Maar hij schijnt het niet te begrijpen. En de laatste tijd heb ik er zo'n last van dat ik het tijdens een ruzie gewoon heb gezegd. Dat hij uit zijn mond ruikt. Sindsdien maakt ie dagelijks een opmerking van heb zonet mijn tanden gepoetst hoor. Maar ik merk het eigenlijk nog steeds niet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook