This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tosca Doosje
Tosca Doosje - 1 Item
Hallo lieve/leuke man! Ben jij net als ik op zoek naar een vriendschappelijke maar ruige seks relatie? Ik ben geen persoon die zich graag bind, maar een vaste seks partner zie ik zeker wel zitten. Ik ben geil, spontaan, een levensgenieter, hou van avontuur/spanning en ben goed verzorgd. Als ik je aanspreek hoop ik snel een leuke reactie van jou te krijgen. De woorden die op dit moment het beste bij mij passen zijn: bedriegen, beetnemen, foppen, verneuken, duwen, slaan, stompen, en lekker diep stoten…….
Tosca Doosje
mijn gedragen, natte slipje......
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - raadsel
Wat is een neger in een woestijn? Een zandneger natuurlijk!
Parker
Parker - geen franzosisch Total
Kort bezoekverslag: Sauna prima van temperatuur! Opvallend: wederom enkele transfers richting BOUDESTEIJN, ik denk dat we al effe van een trend kunnen spreken. Met 5 dames een gesprekje aangeknoopt ter eventuele kamergang, dame 1 viel af wegens sleutelvraag na 1,5 minuut en voorts autopilot geneuzel dat even uitnodigend werkte als een ticketje rioolzwemmen, jammer. Dame 2 bood geen franzosisch Total aan en viel dus af. Dame 3 had wel de notie om wat te kletsen over haar verleden enzo, 10 minuutjes gekwebbel doch verwacht geen sofa actie! mal gucken hoe het op de kamer gesteld is met haar performantie dan maar: naja, TZ limit-limit, PZC doorsnee, NMC ok, pussysliden inclusiv, Eierlecken niet, standaard clubsessie ohne hoogte- ofte dieptepunten. O ja, 100/uur quasi uiteraard en niet herhalingsbenodigd anyhowkes, alreeds vergeten na een uurtje, nooit een goed teken……..
Ermentraude
Ermentraude - Mijn (Turkse) man
Mijn (Turkse) man ziet er voor zijn leeftijd nog heel aantrekkelijk uit en hij is ook nog eens lief en behulpzaam. Maar toch heb ik een probleem. Ik vind hem niet (meer) lekker ruiken. Ik heb geprobeerd om hem dat te vertellen, maar hij wil het niet horen. Ik probeer energiezuinig te zijn, dus was ik op 30 graden, maar dan krijg ik de zweetlucht niet uit zijn shirts. Om deze lucht uit zijn shirts te krijgen, moet ik op 60 graden wassen. Zijn handdoek stinkt zo erg dat de hele badkamer er naar gaat ruiken. Ik heb hem gevraagd om na het douchen de handdoek onmiddellijk in de was te doen zodat de badkamer niet zo stinkt, maar dat vergeet hij telkens. Zelfs de kinderen klagen erover en zeggen dat papa stinkt. Het beddengoed kan ik dagelijks gaan wassen, want zijn plek is helemaal geel van de transpiratie!
Aldi Hein
Aldi Hein - "italienisch":
"italienisch": Sex mit der Achselhöhle des Geschlechtspartners, hierbei wird sie quasi penetriert. Der Geschlechtspartner kann mit dem Arm dabei den Druck auf den TAMP varieren.
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - woonde ik samen met mijn POOIER
Jullie weten het misschien niet maar zo/n 15 jaar geleden woonde ik samen met mijn POOIER! Hij was natuurlijk geen trouwe man, hij bedroog me langs alle kanten maar hij was wel een man die een heel groot zelfvertrouwen had, die wist dat hij knap was, de vrouwen lagen aan zijn voeten. Hij was een echte sportman, anti-roker, douchte hem quasi dagelijks, verzorgde zich super goed. Wij hadden soms drie keer seks per dag!! Ik was wild van hem. Ik hunker naar die periode, de periode van passionele seks, een man die tevens aan mijn voeten lag! In zijn ogen was ik zijn prinses, hij bekeek me altijd van kop tot teen als we elkaar zagen, hij vertelde me hoe mooi alles aan mijn lijf was, als er iets veranderd was aan mij, hij had het onmiddellijk gezien. Hij had dus wel veel aandacht voor me, meer dan mening slipjesklant overigens……..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook