This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zinzi Power
Zinzi Power - 1 Item
Dag lieve SNIFTERS! Ook Ik ben getrouwde vrouw, maar tussen de lakens gebeurt thuis helaas niet veel meer! Jammer is dat toch want ik heb iets lekkers om mee te spelen,een vochtig spleetje, grote borsten en gezonde lust. Ik wil het liefste iedere dag wisselende contacten en zou dan het liefst ook een veel geile sexpartners willen. ik houd van verwennen en verwent worden. Dus ik ben naar iemand op zoek die ook een sex elatie zoekt. Kernwoorden: op de broek geven, pekken, petsen, raken, rammeien, rammen,ranselen, smakken, stampen, stompen, stoten, en lekker straffen!
Zinzi Power
geil gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - even geen geld voor een GLIJHUIS
Stel je bent vrachtwagenchauffeur en je bent in een vreemde stad. Je hebt even geen geld voor een GLIJHUIS. Dan wordt het dus weer masturberen! Hier een tip: Ga op je bed liggen en trek je knieën op druk ze tegen je lijf. Ga zo eens onaneren. Je kunt met de andere hand je anus zo prima stimuleren. (of vingeren) Als je geen bed in je vrachtwagen hebt neem plaats op de chauffeursstoel. Trek je knieën zo ver mogelijk naar je lichaam toe. Je hand gaat achter je been langs om je TAMP vast te pakken en zo dus ook te onaneren. Veel plezier alvast en wellicht tot volgende keer in een GLIJHUIS!
GAR
GAR - in de sexclub van Boudesteijn
HOI, Ben er al van 13 uur hier in de sexclub van Boudesteijn! Was ganse tijd erg rustig de dames zaten werkloos op hun kruk te soppen! Ben bijna onmiddellijk op de kamer gegaan met een Roemeense. Was weer een leuke tijd met haar. Daarna enkele aanvallen afgeslagen onder andere een trioverzoek van een Poolse samen met ene AAD (Hollander) en een aanbod van Lara. Ik wacht nog wat af misschien komt mijn droomprincesje er zo nog aan wel aan, zo niet dan ga ik die AAD maar eens stevig in zijn krans batsen!
Brandi Flowers
Brandi Flowers - "florentinisch"
"schwedisch" oder "florentinisch": eine Technik, die eher von Prostituierten ausgeübt wird. Die Frau umfasst den TAMP so, dass die Eichel von der Vorhaut freigelegt ist und der Mann penetriert die Frau. Die freiliegende Eichel bewirkt, dass der Mann durch die stärkere Reizung (im allgemeinen) schneller zum Orgasmus gelangt. Durch Druck auf den TAMP an der Wurzel kann auch die Erektion verstärkt (beziehungsweise erst herbeigeführt) werden und so das Eindringen in die Frau ermöglicht werden. Unter "schwedisch" wird selten auch die gegenseitige Masturbation verstanden.
Mary Blige
Mary Blige - raadsel
Wat is het kortste boek ter wereld? Wat mannen weten over vrouwen natuurlijk!
Bertha Boterbonbon
Bertha Boterbonbon - (Turkse) slipjesklant
Na een jaar 'kennismaken' kusten een vaste (Turkse) slipjesklant en ik elkaar alhoewel ik mijzelf altijd voorgehouden had nooit samen te zijn met een sigarenroker. Toen ik hem de eerste keer kuste dacht ik al: "bah wat een geurtje". Maar ik dacht, 't is door het moment, het zal wel beteren, ik zou er wel aan wennen. Ik was verliefd en vond de stank van sigaren doenbaar. Doordat hij van het dominante type was, klampte hij min of meer aan mij vast. Ik was waarschijnlijk nog naïef en ondoordacht. Zo'n drie jaar later wilde hij doodgraag een kind. Hij was kwaad en drong aan, ik had ook een grote kinderwens maar wilde wachten tot we wat meer gesetteld waren in ons huis, tot we wisten hoe het was om samen te wonen. Toch stemde ik ermee in en stopte ik met de pil! Daar heb ik nu nog steeds spijt van overigens!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook