This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zita Still
Zita Still - 1 Item
Hoi lekkere stoute kerels! Lekker een gedragen slipje bestellen?? Ik zoek een man die net als mij van sex en passie houd. En die het niet erg vind dat ik getrouwd ben en een gezin heb! Ik zoek een man die ervan houd lekkere waterspelletjes te hebben onder de douche. Die van lekker masseren houd met heerlijke oliën. Die graag de tijd neemt uitvoerig te verkennen en verwennen. Die discretie kan geven en ook de passie en genot mist in zijn leven. Natuurlijk alles vrijblijvend en discreet. Samen puur genieten van : het doen, ketsen, kezen, kieren, minnen, naaien, naar bed gaan met,nemen, pakken, palen, pezen, poepen, poken, pompen, rammen,rampetampen, en leker buiten rollebollen! Interesse? Bestel dan nu direct een gedragen slipje van me en ik kom hem langsbrengen! Verser krijg je hem niet……!
Zita Still
slipje in mijn YONI
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Miss Slipfje
Miss Slipfje - Missionarstellung.
"deutsch": In Deutschland Missionarstellung. International (außerhalb Deutschlands) für Sadistische oder masochistische Handlungen (Spanking, Strafe und Erziehungsspiele). In SM-Kreisen: Synonym für "englisch" "englisch": erzieherische Rollenspiele mit teilweise sadistischen oder masochistischen Zügen (Spanking, Strafe und Erziehungsspiele) ohne die direkte Zufügung von körperlichen Schmerzen. Auch die Einengung von Bewegungen, Bondage, oder die Einschränkung von Hören, Sehen und Tasten. (Früher wurde als "englisch" auch das Flagellieren beziehungsweise erotisches Spanking verstanden)
Dwergje Hoogland
Dwergje Hoogland - ruilen
Ik wilde een hond voor mijn man, alleen de dierenwinkel deed niet aan ruilen!
Dick Tevreden
Dick Tevreden - even geen geld voor een GLIJHUIS
Stel je bent vrachtwagenchauffeur en je bent in een vreemde stad. Je hebt even geen geld voor een GLIJHUIS. Dan wordt het dus weer masturberen! Hier een tip: Ga lekker op je bed liggen en maak je TAMP stijf. Ga jezelf aftrekken met een hand, met de andere hand maseer je de balzak. Nog lekkerder is als je alleen je balzak insmeert met glijmiddel. Je aait en kneed je balzak terwijl je met je andere hand je TAMP aftrekt. Veel plezier alvast en wellicht tot volgende keer in een GLIJHUIS!
Anneliese
Anneliese - als een slipjesklant niet lekker ruikt
Beste allen! Ik begrijp heel goed dat je het niet fijn vindt als een slipjesklant niet lekker ruikt. En het moet zeker niet je liefde beïnvloeden. Ik zou als ik jou was met hem naar dokter Hans, want hij douchet zo te horen wel genoeg en hij gebruikt ook deodorant. Dus mijn tip is: Ga samen met je slipjesklant naar dokter Hans!
Mink Vos
Mink Vos - op de kamer geweest met een nieuw meisje
Guys! Ik ben zojuist op de kamer geweest met een nieuw meisje! Pp typje lichtgewicht. Lang en extreem slank gehuld in een wit shirtje met toy boy erop en zeer verleidelijk. A cupje. Totaal geen stout meisje dus maar ze zag er dermate lekker uit dat ik voor de bijl ging. Helaas geen tongzoenen maar wel op de mond kussen. Van dichtbij een beetje acne naar niet echt hinderlijk. Franzosisch gemiddeld maar ik werd er niet heel warm van helaas. Cowgirl sex wel erg lekker want ze is superstrak. Aldus klaar gekomen en nog even aan haar kleine doch fijne tietjes en tepels gelikt en gezeten! Al met al een aparte ervaring en euk voor de afwisseling maar weinig herhalingsgevaar door haar gemiddelde service en a cupje. Mijn reputatie als boobmeister staat immers op het spel! Wel aan te bevelen voor slipjesklanten! Dus scheur naar BOUDESTEIJN want dit is jouw natte droom!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook