This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Arlene Adders
Arlene Adders - 1 Item
Hallo mannen! Ik kick behoorlijk op panty’s, latex, leer, voeten etc. Ik ben gescheiden omdat ik in mijn huwelijk hierin mij ei niet kwijt kon (wel in mijn Yoni) Ik ben nu op zoek naar een man die deze fetishen kan waarderen en juist van kan genieten en zich hier ook verder in wilt ontwikkelen! Ook heb ik een grote nieuwsgierigheid/verlangen naar roleplay met dom-sub verhoudingen, seksen, slapen met, soppen, van bil gaan,vogelen, vozen, vrijen, wippen, timmeren, treffen, turven, uithalen en vechten. Trekt jou dat aan en geniet jij graag binnenkort van een spannende nacht? Dan lees ik je graag Geile kusjes op jouw BLANKE SABEL!!!!
Arlene Adders
lekker slipjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wil Krikke
Wil Krikke - even geen geld voor een GLIJHUIS
Stel je bent vrachtwagenchauffeur en je bent in een vreemde stad. Je hebt even geen geld voor een GLIJHUIS. Dan wordt het dus weer masturberen! Hier een tip: We deden (doen) het allemaal wel eens: Handstand. Kleed je helemaal uit en ga hanstand tegen de muur staan. Probeer je nu eens af te trekken met een hand. Niet zo`n fijne houding, maar wel lekker om bij klaar te komen. Veel plezier alvast en wellicht tot volgende keer in een GLIJHUIS!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - bij het swingen
De rolverdeling bij het swingen laatst vond ik ook erg aangenaam, eerst het spel met Nellie en Gar zou zich vanzelf bij ons voegen. Gar (oorspronkelijk uit Iran) is namelijk iemand die kan genieten als zijn vriendin ook geniet. Terwijl Nellie en ik lekker aan zoenen waren lag Gar van een afstandje naakt toe te kijken. Het duurde niet lang voordat bij beide de kleren uit waren. Nellie heeft een prachtig lichaam met heerlijke borsten waaraan ik lekker aan gezogen heb. Andersom was ook het geval, Nellie verstaat de kunst van pijpen uitermate goed. Van langzaam teasend naar hardcore porno achtig pijpen met de bijbehorende geluiden. Gar kwam steeds dichterbij toen hij door Nellie uitgenodigd werd om mij ook eens te pijpen (?)
Billie Durham
Billie Durham - vraagje
Hoe of waar komen mannen t liefst klaar? 1.Met de hand. 2. Gewoon in de vagina. 3. op de buik/borsten van vrw? 4. In de mond? 5. In t gezichtje? 6. In de kont? 7. Staand/liggend. 8. Wat jij wilt!
Caecilia
Caecilia - daar lag mijn zus te masturberen
Tja, Ik kwam net thuis van boodschappen doen en hoorde gekreun in de badkamer. Ik had mijn vriendje mee naar huis genomen en hij hoorde het ook we gingen kijken en daar lag mijn zus te masturberen in bad. Mijn vriend werd helemaal geil ! Ik werd jaloers en begon mij ook uit te kleden en mezelf zeer diep te vingeren. Mijn zus werd hier ook al heel geil van en stapte uit bad en begon mij te kussen…… Mijn vriend kon zich ook niet meer houden en deed zijn broek en begon zich af te trekken!!! Ik en mijn vriend stapte in bad en we deden het op hondjes ik begon mijn zus maar te likken in haar natte kutje! We doen het nu elke week op woensdagmiddag! Hoe leuk is dat?
Geertje Jonkert
Geertje Jonkert - wijze woorden
Waarom zit er altijd een puntje aan een drol? Anders klapt je reet zo hard dicht natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook