This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mien Billekens-Jeuken
Mien Billekens-Jeuken - 1 Item
HOI! Ik ben op zoek naar een lekkere stoute kerel die mij eens lekker laat schreeuwen! Ik ben niet zomaar een vrouw hoor, nee ik ben dus een heuse, lekkere shemale en/of meesteres en wil best eens met jou afspreken om eens lekker samen van elkaars lichaam te genieten. Echt alles is bespreek ik ben echt voor alles in en niks is te gek. dus wil jij al je geile fantasieën uit laten komen bestel dan nu snel een gedragen onderbroek van me! Voor blootfoto's en meer info laat gewoon een berichtje achter. ik reageer altijd op elke mail!
Mien Billekens-Jeuken
lekker batsen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - Mijn man die stinkt nogal
Dag heren, Mijn man die stinkt nogal! Zo poetst hij vaak zijn tanden niet! Ow en niet alleen met tandenpoetsen maar ook met douchen is mijn (Chinese) man ook heel laks mee. Soms dan douchet ie 3 dagen niet. Voorheen durfde ik daar ook niks van te zeggen maar nu moet ie van mij onder de douche als die 2 dagen niet heeft gedoucht. Heel kinderachtig misschien om hem zo erop te wijzen net als een kleuter maar ja tis niet anders, anders zit ie maar te stinken met zijn vieze onderbroeken!! Ik ben zelf een heel hygieniesch en schoon iemand en ik wil ook dat hij zo is, of niet dan???
Quintijn Halfmouw
Quintijn Halfmouw - een sextijger
Met een Ram (sterrenbeeld) in bed haal je eerder een sextijger in huis. Rammen zijn gek op flirten en jagen, en eens de buit binnen gaan ze graag de hele nacht door. Ze schrikken nergens voor terug, dus ook niet om heftig te experimenteren met wilde sex. Alleen aan beginnen als je breeddenkend bent dus! De Ram legt de lat erg hoog, en heeft de neiging om op jacht te gaan naar een nieuwe buit als de huidige niet voldoet. Rammen zijn vaak de dominante sexpartners! Ze willen ook een goeie mentale connectie met hun partner, en willen zich veilig voelen in een seksuele relatie. Wel oppassen voor de jaloezie van Rammen. De erogene zones van Rammen zijn hoofd en gezicht!
Preston
Preston - mijn eerste DVP
Hallo, Ik wil jullie iets vertellen wat best wel komisch en vreemd is =) Vorige week na lange twijfel mijn eerste DVP besteld!!! Die dag dat ze zou komen heb ik de hele tijd met een grijns op mijn gezicht gelopen... mijn vrouw vroeg steeds wat er toch met mij was waarop ik antwoordde ; ben gewoon blij. Nou mijn vrouw ging werken.. en ik had nog een uurtje voordat ze kwam! Dus ik de slaapkamer opruimen, wierookje aan. wierookje in de huiskamer en de hond uitgelaten(is nog jong) Het zou ook genant zijn als ie weer eens binnen scheet! Ik werd met de minuut zenuwachtiger (20 min voor ze er zou zijn) Ik nog snel eventjes een paar setjes met de dumbells gedaan ik wou tip top in orde gewoon tip top in orde zijn! (wordt vervolgd)
Johannes Burg
Johannes Burg - de party van BOUDESTEIJN
Hoi! Ik had vanochtend contact met één van de dames en ze vertelde me dat 't gister op de party van BOUDESTEIJN verschrikkelijk was. Nog stukken erger dan vorig jaar volgens haar. Véél te druk en een absurd lange wachtlijst. In zulke condities is de business ook erg slecht voor de dames, die voor t merendeel verplicht zijn op te komen dagen ook al willen de meesten toch echt niet. In de ogen van veel DVP's dus gewoon afzien...
Winona NoordWest
Winona NoordWest - (wink wink)
Dag lieve slipsnifters! Ook ik zal nooit en te nimmer een slons worden en ik denk ook niet snel te dik. Maar als een slipjesklant me te dik vindt mag hij dat gerust zeggen, graag zelfs. Maar ik ben erg op m'n uiterlijk dus waarschijnlijk heb ik het zelf allang gesignaleerd en actie ondernomen! (wink wink)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook