This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Erna
Erna - 1 Item
Mijn naam is Erna Ik ben jawel 24 jaar getrouwd geweest en nu sinds een jaar gescheiden. Mijn man en ik leefden als broer en zus, hadden geen ruzie of zo maar ik wil niet naast iemand leven die weigert mijn pan schoon te likken en dat was vaak wel het geval. Ook wilde hij ons huwelijk geen nieuw leven inblazen door af en toe met me mee te gaan naar sexbioscopen e.d.) Dat vond ik wel spijtig want ik wil wel het gevoel hebben dat mijn partner van me houdt en dat had ik dus niet meer.Na wikken en wegen heb ik dan toch besloten om alleen verder te gaan en nu hoop ik dan toch die liefde die ik bedoel opnieuw te vinden via mijn gebruikte slipjes die ik hier aanbied.......
Erna
nat slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - industrialisering?
Geschrokken verstopt de vrouw een vibrator achter haar rug, als haar man plotseling binnenkomt. “Schat”, vraagt zij, “waarom ben je vandaag zo vroeg?” “Ik heb ontslag gekregen... ze hebben me vervangen door een machine! Zoiets kun je je toch niet voorstellen!!”
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - trillen
3 oude mannetjes hebben het over ouderdoms problemen: Zegt de eerste: "Mijn handen trilden vanochtend zó erg, dat ik mezelf sneed bij het scheren!" De 2e: "Mijn handen trilden vanmiddag zó erg, bij het schoffelen van de tuin maaide ik alle bloemen om!" De 3e: "Nou, mijn handen trilden zó erg vanochtend, toen ik even ging plassen kwam ik 3 keer."
James
James - heb je haar laten squirten!
Tijdens het vingeren komt er een punt dat het voor haar voelt alsof ze moet plassen. Dit is een goed teken. Dit is namelijk hoe het voelt voor een vrouw als de G-spot groter wordt. Vertel haar dat ze niet bang moet zijn om het te laten gaan. Vertel haar zich te concentreren op het gevoel en blijf ondertussen haar G-spot stimuleren. En voor je het weet, heb je haar laten squirten!
Doktor Hans
Doktor Hans - controle
Een man en vrouw gaan voor een jaarlijkse controle naar de dokter. Vraagt de dokter:"zeg meneer heeft U nog iets te melden"? Ja, zegt de meneer, als ik met mijn vrouw naar bed ga transpireer ik heel erg en de tweede keer dan heb ik het heel koud? Nou, zegt de dokter dat snap ik niet? De dokter onderzoekt de man,maar kan niets vinden. Dan roept hij de vrouw en verteld het verhaal van haar man,de dokter vraagt: "En mevrouw heeft u hier een antwoord op"? Oow jawel, zegt de vrouw! De eerste keer was ergens in juli en de tweede keer eind december!
Joy
Joy - Schwing dein Ding.
Wie heißt der Chinesische Sexminister? Schwing dein Ding.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook