This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jeanne Darm
Jeanne Darm - 1 Item
Hoi lekker geile slipjessnifters! wij zijn 2 zussen en we delen altijd erg veel samen (vakantie etc.) en nu zouden we het erg leuk vinden om in contact te komen met 1 of 2 mannen die het op hun beurt ook leuk vinden om met ons beiden tegelijk ruige sex te hebben!! We kennen allebei weinig taboes en zijn bereid om veel te geven zodat we ook veel terug krijgen :) Zou jij diegene kunnen zijn die ons beiden komt temmen dan horen we het graag ! We kijken uit naar je antwoord voorzien van een blootfoto van je TAMPERT! Bedankt alvast!
Jeanne Darm
stout slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Paul Glasses
Paul Glasses - even niet naar een GLIJHUIS
Stel je hebt net een paar financiŽle tegenvallers gehad en kan dus even niet naar een GLIJHUIS. Ga dan, net als ik, gewoon lekker masturberen op deze wijze: Wie een douche heeft met massage knoppen op de zijkant moet die eens richten op je stijve TAMP, een heerlijk gevoel waarbij je mogelijk ook hevig klaar kan komen, voor al als die heel hard sproeien. Veel plezier met lekker onaneren!
Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - een man die mij eens een keer wil vastbinden
HOI! Op verzoek van mijn man Bert zoek ik nu voor dit weekeinde een man die mij eens een keer wil vastbinden en mij eens goed wil nemen! Heeft u interesse? mail dan eerst naar mijn man: berthendrik4U@hotmail.com Liefst met een geile blootfoto! Hij reageert altijd.
Don Pepe
Don Pepe - in een tippelzone
Ik kwam vorige week in een tippelzone een prachtige vrouw tegen, waar ik eigenlijk wel mijn twijfels over had; toen zij merkte dat ik belangstelling voor haar had, liet ze weten dat ze een shemale was. Ze was niet alleen aantrekkelijk, zij kwam ook sympathiek over. Ik ben toen met haar mee gegaan en ik heb genoten, en niet alleen van de sex. Je moet wel in staat zijn om het idee los te laten van een verklede vent, wat nog veel mensen denken, maar er zijn shemales waarbij dat geen probleem is. Sinds mijn eerste keer heb ik, als ik zin in sex heb, meestal trek in een shemale, wat misschien ook wel komt omdat zij vaak enthousiaster, en prettiger in de omgang, zijn als zij behandeld worden als de vrouwen die zij zich voelen. Voor de rest moet je het maar aan de psychologen overlaten of je homosexueel bent of niet, omdat je je aangetrokken voelt tot een vrouw die jouw eslachtskenmerken deelt. Er zijn belangrijker zaken waarover een mens zich druk kan maken. Toch?
Hildemar Wientjes
Hildemar Wientjes - vraagje
Wat is de Marokkaanse versie van pocahontas? Pak die handtas!
Hanne Dinkla
Hanne Dinkla - een slipjesklant
HEY! Ik werd zojuist door een slipjesklant achterover op bed gelegd en met zijn knieŽn drukte hij mijn benen bruut uit elkaar. Vervolgens liet hij zich op me zakken daarna schoof die TAMP naar binnen. Ook nam ie me tepels in zijn mond en zoog en beet er in ! Ik dacht dat joch is goed in zuigen maar opeens bleef hij maar bijten in me tepels! Ik wist dus niet wat me over kwam maar hij bracht me in no time in de sferen en we kwamen ook nog eens gelijk klaar! Zijn DONG bleef echter in mijn YONI steken en hij begon weer te stoten. Ik keek hem aan en een heerlijk gevoel schoot door me lichaam! Het duurde nu wel iets langer maar uiteindelijk bevredigde hij me toch nog een 2e keer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook