This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dorien den Tulpenboer
Dorien den Tulpenboer - 1 Item
HEY JIJ DAAR! Als je er moeite mee heb dat ik al een kind heb stop dan direct maar met lezen dan. Ik heb een topper van een dochter! Weinig klanten accepteren echter dat zij altijd de belangrijkste vrouw in mijn leven zijn. Kun je deze plaats wel met haar delen dan mag je doorlezen. Ik probeer dan nu maar eens op deze manier om aan een leuke betalende slipjesklant te komen. Veel mannen zien het wel zitten met me tot ik over mijn dochter begin dan haken ze vaak gelijk af! Maar ik ben ook voor een pleziertje voor 1 nacht ! Ik ben een leuke. gezellige vrouw met een grote, geschoren FOEF! Ik hoop hier iemand te vinden die ons allebei lief en leuk zal vinden. Groetjes maar weer………………
Dorien den Tulpenboer
geil gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - condoompje eroverheen
Gisteren bij dit meisje een gedragen slipje opgehaald! Haar moeder deed open en eenmaal op haar slaapkamer deed ze haar kleedje uit en jeezus wat een goddelijk lichaam,prachtige naturel C cup borsten.Ze begon wat te knuffelen echter helaas maar een heel klein beetje tongzoenen! Dan begon ze aan haar blaaswerk en dat deed ze echt prima,dan weer heel langzaam,dan weer hevig me soms geil aankijkend terwijl ze mijn TAMPERTJE tegen haar tong kletste! Dan maar een condoompje eroverheen en nam ze zelf initiatief door achterwaarts op mij te komen zitten. Wat a view!! Dan heb ik ze ook nog lekker doggy genomen en wat een uitzicht op haar perfecte body,tja toen kon ik het niet lang meer volhouden en kwam ik heerlijk klaar. Nog wat nagepraat en ze vertelde me nog dat ze een zoontje heeft. Ongelooflijk je ziet het niet aan haar dat ze al een kind heeft. Echt groot herhalingsgevaar!
Bruce van Ballegooien
Bruce van Ballegooien - mezelf te zien klaarkomen
Hier nog een tipske ! Zo trek Ik ruwe wollen trui aan en streel op de onderkant van de trui op mijn pik. Vervolgens komt de eikel bloot en wordt hij heerlijk bloedrood. Hij wordt dan harder en soms flink hard! Ik vind het na al die jaren nog steeds megageil om mezelf te zien klaarkomen! Wie nou niet?? Soms neem ik ook fotootjes en die zet ik op usedslipjes.com . . Ik doe het ongeveer 2x per week al meer dan 40 jaar lang. Ik ruk me soms ook wel eens af samen met een paar andere mannen en vrouwen van de tennisclub. Heerlijk toch! Ps. ik zoek ook nog andere deelnemers! Iets voor jou??? Meld je dan nu gratis aan!
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - raadsel
Hoe noem je een dikke amateurprostituee? Arm natuurlijk!
Wilma
Wilma - Natte Wilma
Dag allemaal! Ik ben dus Natte Wilma Na wat slechtere ervaringen met klanten heb ik maar afscheid van mijn POOIER genomen en ben ik voor de vrouwenliefde gegaan. Ik zoek een leuke vrouw om vaker mee te gaan af spreken. Ik kan ontvangen en verplaatsen! Voor vragen mail je naar: info@geilesloerie.com
Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - een ontspannende massage
Hey Geilie! Na een ontspannende massage met mij wordt alles bijna sensueel gevoeliger! Als ik jou een tantra geef dan kom ik na een half uurtje graag de bilspleet strelen en daarna met wat gel voor intiem gebruik stimuleer ik na een tijdje ook jouw anusje en als jij aangeeft het leuker en leuker te vinden ga ik voorzichtig het gaatje binnen, plagend in en uit en dan weer de omliggende erogene zone verwennend - dus ik neem zeker mijn tijd want dan is het de moeite waard. Ik voel de opwinding van je en glijd met mijn vingers in je krans!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook