This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mevrouw de Bruine-Schaap
Mevrouw de Bruine-Schaap - 1 Item
Hoi hoi kom je uit de bollenstreek ? Ik ben gek op sex ik ben een gever dus jij zal vol op genieten Anaal heb ik helaas nog nooit iemand geneukt en wil dat graag doen met jou! Ook een trio heb ik nog nooit gedaan en wil dat ook graag eens doen. (het mogen er ook meer zijn!) Ik vind het met speeltjes ook leuk om je lekker te verwennen en ben gek op Franzosisch Total! Ik hoop dat ik iets hoor en dat we snel kunnen gaan genieten, bel me gewoon; dat gaat immers het snelst! (0613792785)
Mevrouw de Bruine-Schaap
lekker anusballen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Barbie Kanika
Barbie Kanika - aan de bar in de sexclub van BOUDESTEIJN
Hoi, ook ik kon me vanmorgen niet meer bedwingen en zit nu gewoon aan de bar in de sexclub van BOUDESTEIJN. Het volk stroomt hier nu al toe. Bij binnenkomst mag je aan een rad draaien en kun je kortingskaarten winnen. Je krijgt ook een smerig aperitief aangeboden Als je na 13 uur komt, doe dan geen moeite en parkeer je vrachtwagen bij het chauffeurscafé! Later meer ik ga eerst maar even ontbijten en dan kijken of ik nog wat kan verdienen aan een paar lekkere kerels hier!
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - mijn vriend
Ik schold mijn vriend gistermiddag uit voor homo, hij werd boos, en sloeg me vervolgens met zijn handtasje!
Graig Bull
Graig Bull - omdat niet elke vrouw dit kan appreciëren
Tja, ook gisteravond haalde ik maar weer eens een gedragen slipje op bij Nellie. Het duurde niet lang of haar man Gar lag mij te pijpen en Nellie bovenop me zodat ik haar lekker kon beffen, een lekker fris kutje met een piercing erin geil! Van al die geiligheid kregen we dorst dus eerst nog een glas champagne en op naar de volgende ronde. Terwijl Nellie mij bereed was ik Gar aan pijpen, aan mijn geiligheid kwam op dat moment geen einde maar Nellie stelde me een vraag waarbij mij oren klapperde. "Mag ik over je heen spuiten" was de vraag. Normaal is dit een vraag die een man aan een vrouw stelt omdat niet elke vrouw dit kan appreciëren. Ik zei doe dit vooral en voordat ik het wist squirte Nellie over mijn buik heen. Nellie bleef me gewoon door batsen en met dat ritme bleef ik Gar dan maar pijpen. Binnen een paar minuten squirte Nellie me weer onder, ik was zeiknat maar extreem geil! Denk dat ik binnenkort nog maar een keertje ga!
Stephanie
Stephanie - wijze woorden
Wat is de overeenkomst tussen een man en een armband? Ze zijn leuk om aan je arm te hangen, maar verder hebben ze geen enkel nut!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - even niet naar een GLIJHUIS
Stel je hebt net een paar financiële tegenvallers gehad en kan dus even niet naar een GLIJHUIS. Ga dan, net als ik, gewoon lekker masturberen op deze wijze: Ga naakt op de bank zitten, trek je benen omhoog en wel zo dat je een hak onder je kunt zetten. Ga met je anus op je hak zitten en bevredig jezelf. Het gevoel is lekkerder dan normal omdat je de anus op een makkelijke manier aanraakt. Dit moet je natuurlijk niet te lang doen, anders heb je kans dat je been gaat "slapen." Veel plezier met lekker onaneren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook