This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sietse Fliegen
Sietse Fliegen - 1 Item
Dag lieve SLIPSNIFTER! Wat lief dat jij op mijn advertentie klikt hoor! Graag verhul ik ook jou mijn ware aard in lieftallige kleding. Graag verleid ik mannen (en vrouwen) om vervolgens mijn ware aard te laten zien. En ja dat is die van een domina. Een domina pur sang die je een heerlijke tijd kan schenken en je neemt zoals zij dat wenst. Ook bondage, spanking en andere extremen zijn voor mij geen enkel probleem meer! Durf jij mij aan? Bestel dan nu een gedragen slipje van me en kom eens lekker gestraft worden!
Sietse Fliegen
MIJN SLIPJE
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - een yoni massage
Beste Wandelaars, Afgelopen maandag werd mijn vrouw 50 jaar. Als cadeau heb ik haar een yoni massage aangeboden. Vooraf in die week daarvoor een afspraak gemaakt, en Nellie de masseuse kwam extra terug op haar vrije dag om deze massage uit te voeren. Binnen aangekomen constateer je inderdaad dat je als man samen met anderen in de wachtruimte zit waarna de dames aan je voorgesteld worden. Dit is natuurlijk in sommige gevallen niet echt fijn. Toen ik mijn vrouw kwam ophalen en de kamer mocht zien, zat er ook een klant die zich hierdoor niet op zijn gemak voelde. Een man die zijn vrouw ophaalt bij een massagesalon voornamelijk voor mannen, pfff wat is dit? Mijn vrouw heeft een heel fijn uur gehad met Nellie. Ook voor mannen is zij een toppertje. Echter wel wederzijds respect en denk dus niet dat je alles kunt afdwingen. Je gaat voor een heerlijke massage met happy end en dat krijg je ook op en top. Denk dat ik zelf ook eens langs Nellie ga. Nee dit is zeker een aanrader.
Mevrouw de Bruine-Schaap
Mevrouw de Bruine-Schaap - Een string zit er lekker tussenin
Een string zit er lekker tussenin…… Als daar geen mooie slogan inzit!Ik draag graag strings, gewone onderbroeken kruipen tussen de billen, boxers kruipen ook op (dan zit je aan die pijpjes te trekken) Alleen ‘s nachts draag ik een onderbroek en als ik een panty of legging aan heb. Je onderbroek kruipt dan niet tussen de billen! En een string onder een panty is niet fijn als je bukt! Als de string maar niet boven je broek uitkomt (tijdens wel of niet bukken) dan vind ik het prima. Oja als je eens een ‘dokters’of fysio bezoek hebt dan ook geen string. Het draagt prima maar het ziet er niet uit (zal wel aan de maat of de leeftijd liggen)ha ha
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Is Franzosisch Total een Zonde - Wat Zegt de Bijbel
Is Franzosisch Total een Zonde - Wat Zegt de Bijbel? Swingers vragen mij vaak: "Is Franzosisch Total een zonde?" De beste plaats om antwoorden te vinden is in de sexclub van BOUDESTEIJN. Overigens Hebreeën 13:4 zegt: "Het huwelijk moet door iedereen in ere worden gehouden, en het echtelijke bed moet onbezoedeld blijven. Gods oordeel zal komen over ontuchtigen en echtbrekers". Het eerste dat de Bijbel zeer duidelijk maakt is dat sex -alle soorten sex- in het bijzonder voor getrouwde stellen is ontworpen en Ongehuwde partners horen dus nog niet aan sex voor het huwelijk te doen!
Misaki Toi
Misaki Toi - strakke, leren broek
Welke slip zie je niet onder een strakke, leren broek. Ik bedoel dan dan je niet de randjes van die slip over je billen ziet lopen. Ik snap dat je dan een string aan kan doen, maar dat vind ik niet altijd fijn zitten. De meeste naadloze slips, zijn van erg zweterige stof, dus het allerliefst draag ik katoen. Maar het lijkt wel of alle katoenen slips echt super degelijk zijn, terwijl een beetje sexy ook wel fijn zou zijn. Mission impossible?
Anoushka Plassterk
Anoushka Plassterk - wijze woorden!
Echte mannen eten geen honing, die kauwen op bijen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook