This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ans Buikdans
Ans Buikdans - 1 Item
Hoi allemaal! Wie wil er morgenochtend ook nog sex met mij ?? ik ben altijd botergeil en zwaar behaard tussen mijn benen! Houd je ook zo van: lekkere, dikke en sappige tepels en ben je niet vis van een paar dikke schaamlippen ? Ik waardeer het als je, nadat ik geplast heb, me zeer grondig klaarbeft! Ook als mijn YONI door een andere klant, die ik voor jou heb ontvangen, al volgespoten is! Ps. mijn man staat al 5 jaar droog en ik ben ook nog eens 100% bisexueel! Dus kom maar op vrouwen en mannen………..
Ans Buikdans
mijn gedragen slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Helmine von Marienschoffer
Helmine von Marienschoffer - raadsel
Wat is het verschil tussen een minnares en een echtgenote? In jouw geval ongeveer 20 kilo………
Ed
Ed - Te koop volledige scheerset van een ex-PUSSYSHAVER
Te koop volledige scheerset van een ex-PUSSYSHAVER! Tijdens mijn werk als PUSSYSHAVER in de seksclub van BOUEDESTEIJN kwam ik er steed meer sachter dat er veel vraag is naar DPV’S met een lekkere vol behaarde FLAMOES. Het zal de weemoed wel wezen naar hun eerste ongeremde seksuele ervaring uit de tijd “me don’t care, me have many okselhair” . Jullie weten wel; toen het “broodje rosbief” nog werd geserveerd met wat “kroezend sla” erop.Ik heb er geen probleem mee. Handel is handel en geld is de brandstof waar alles op draait. Omdat het kaal houden van de spelonk in de club nu geen voorgeschrift meer is, ben ik sinds een maandje weer helemaal voor mijn eigen aan de gang. Lekker de boel de boel gelaten en de vleesbloem weer in al haar volle glorie in de bloeiende weide geplaatst.Het bevalt me zo goed, dat ik heb besloten om definitief al mijn mooie scheerspulletjes, inclusief scheersjablonen (o.a. driehoek, vlinder, vraagteken) en scheercrèmes (vanille, meloen en aardbei) te koop aan te bieden. Wie maakt mij los?
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Is Franzosisch Total een zonde
Denk voordat je gaat beginnen altijd na over de volgende vragen als je de vraag "Is Franzosisch Total een zonde?" voor jezelf wil beantwoorden: Wordt Franzosisch Total vrijwillig uitgevoerd en hebben zowel de man als de vrouw er mee ingestemd? Waarom wil je Franzosisch Total? Is het puur voor sexueel genot of om een bepaalde sexuele fantasie te vervullen die je uit porno hebt afgeleid? Ben jij of je echtgeno(o)t(e) door de Heilige Geest er van overtuigd dat Franzosisch Total verkeerd is? Is de Franzosisch Total voor jou en je echtgeno(o)t(e) zowel bevredigend als ook opbouwend? Als jij al deze vragen met “ja” kunt beantwoorden gaan dan gerust je gang hoor!
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - meisjes die een string haten
Hoi, zijn er nog meer meisjes die een string haten? Echt ik vind ze zooo vreselijk zitten en bovendien vind ik ze afschuwelijk lelijk. Zijn er nog meer meisjes die ook gewone slipjes dragen. Ik draag geen grote oma onderbroeken, maar strakke en echt lieve slipjes in allemaal kleurtjes en motiefjes. Doei doei
Otto Oenema
Otto Oenema - een blootfoto van mijn DONG
Gisteren heb ik dus maar even bij dit meisje een gedragen slipje opgehaald. Nadat ik een blootfoto van mijn DONG had gemaild mocht ik zowaar langskomen! Deze dame is puur natuur zowel in omgang als uiterlijk.De 1.5 uur vloog om,ik had gekozen voor n Nurumassage dit is mijn favoriet. Het was een groot genoegen om deze te mogen ontvangen van Doris. Het enige minpunt op haar slaapkamer is de ventilatie in de natte ruimtes! het is er godverredomme net een sauna zo benauwd is. Je komt er nat van het zweet uit. Doe daar aub iets aan, wat moet mijn vrouw hier wel niet van denken?? Voor de rest alleen maar lof.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook