This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ryanne Nagelhout
Ryanne Nagelhout - 1 Item
Haihai. na een huwelijk van 1 jaar ben ik al bijna 2 weken alleen. Helaas was mijn ex zichzelf niet meer en had hij hele andere prioriteiten dan mij of het stichten van een gezinnetje. Volgens mij worstelde hij enorm met zijn geaardheid! Het was een drama maar inmiddels ben ik gescheiden en klaar voor een nieuwe start! Ik heb een goeie baan. en een leuk huisje in Emmeloord. Nu nog een leuke vriend met een lekkere dikke TAMPERT!
Ryanne Nagelhout
mijn gedrage slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maarten
Maarten - Mijn SLIPJESBEZOEK
Hoi!Mijn SLIPJESBEZOEK begon gisteravond bij dit meisje ook vrij slecht. Werd eerst maar wat op mijn lichaam gedrukt. Hierna werd de massage gelukkig beter. Rug en schouder werden goed gemasseerd en ook het body to body gedeelte was prima. Hierna het bekende verzoek om me te draaien. Mijn vingers gingen naar haar eigen YONI en zonder iets te zeggen ging zij liggen en mocht ik haar langdurig beffen! MMMMMMM! Uiteindelijk is zij nog boven op mij gaan zitten en mocht ik haar ook nog eens baffen, al met al was dat dus boffen! Zij maakte mij vervolgens klaar met het handje (jammer want ik wilde penetreren) Aangezien er in de tussentijd niet gesproken was over geld uiteindelijk maar €30,00 fooi gegeven. Ik ga zeker nog een keer langs!
Dorien den Tulpenboer
Dorien den Tulpenboer - wijze woorden
De beroemde plastisch chirurg Dokter Hans naaide zojuist een patiënt een oor aan!
Jolanda Visser
Jolanda Visser - geen strings meer
Dag heren, jullie hebben het misschien niet gemerkt maar ik draag ook alweer een hele tijd geen strings meer. Vind ze ook vervelend in mijn BILNAAD zitten. Bovendien kun je ze ook zien onder sommige broeken en dan is het nog minder charmant! Ik koop nu HIPSTERS online of via in de plaatselijke lingeriezaak. De meeste klanten vinden het prima!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Anal Verkehr
Anal Verkehr is fascinerend, spannend, prachtig en belangrijk, maar Anal Verkehr is niet neutraal. Als je het hebt, doet ‘het’ wat met je. Daarom is Anal Verkehr ook heilig, je hebt het niet met iedereen. Je bewaart het voor de meest bijzondere persoon in je leven, degene met wie je je leven wilt delen en aan wie je jezelf mag geven. Daarmee is Anal Verkehr kostbaar. Als je jezelf weggeeft, dan geef je iets bijzonder waardevols uit handen. Met het verlangen dat je ook op een kostbare manier ontvangen wordt.Anal Verkehr is nooit neutraal, is kostbaar, heilig en is een cadeau van God!
Delmira
Delmira - laatste tijd een beetje onzeker
HOYHOY! Ik voel me de laatste tijd een beetje onzeker, ik heb uitstekende en een beetje geribbelde binnenste schaamlippen, en ze zijn een beetje donkerder gekleurd (de binnenkant is wel roze, maar toch). ik zou het echt niet snel aan een man durven laten zien, tenzij ik dronken/geil ben natuurlijk! Het is onwijs lelijk toch?? ik kan niet begrijpen dat klanten nog seks met mij willen hebben. Waarom hebben sommige vrouwen nou het lot om lelijke schaamlippen te hebben?? het is niet eerlijk. Is het een vies idee voor mannen? Wat vinden mannen van binnenste schaamlippen die langer zijn dan de buitenste?? Hoor het graag van jullie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook