This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pippa
Pippa - 1 Item
hoi hoi,ik ben Pipa , ik ben op zoek naar een leuke open minded man voor een soort seksrelatie waarbij ik wel de lusten maar niet de lasten heb.... Heerlijk elkaar vrij laten en op die basis wat leuks opbouwen. In mijn omgeving kan ik hem maar niet vinden,alleen maar mannen die mij gelijk als hun persoonlijk bezit zien,zo ben ik niet, ben erg zelfstandig maar in bed hou ik er wel van als een man de touwtjes stevig in handen neemt. Als dit jou aanspreekt dan wil ik jou leren kennen en als het klikt eens samen naar een parenavond in een leuke saunaclub.......
Pippa
onderbox
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - gravin
Wat is het verschil tussen een konijn en een gravin? antwoord: Een konijn graaft pijpen en een gravin pijpt graven...
Anja
Anja - pijpklus...
Een man komt in een cafe en zegt tegen zijn maat: "Hoi, hoe gaat het met de vrouw?" Zijn maat antwoordt: "Ze kan doodvallen... ik heb haar drie weken geleden het huis uitgesmeten; ik kwam een keer vroeg thuis van mijn werk en toen lag ze op de vloer mijn beste vriend een pijpklus te geven!" Zegt die maat: "Shit.. en wat heb je met je beste vriend gedaan?" Antwoordt die vent: "Ik heb hem een week in zijn hok opgesloten zonder hondebrokken of water!"
Lilliputsie
Lilliputsie - Je vagina zal een prachtige wulpse verschijning zijn
De pussypomp is uitermate geschikt om je schaamlippen voller en mooier te maken. Niet alleen zullen je genitaliën vele malen gevoeliger worden door de pussypomp te gebruiken, maar ook zullen je vollere schaamlippen je meer vrouw laten voelen dan ooit tevoren. Je vagina zal een prachtige wulpse verschijning zijn die je bedpartner tot ongekende hoogte zal brengen. Vanwege de unieke sensaties kun je de pussypump alleen gebruiken of samen met je partner. De pussypomp zorgt voor mooie en volle schaamlippen waardoor je vagina weer een fantastische verschijning zal zijn. De pussypomp zorgt ervoor dat je lichaam de aandacht krijgen die het verdient. Je zult merken dat de pussypomp je gevoel van eigenwaarde weer versterkt omdat mannen dan hunkeren naar jouw aandacht!!!!
Poe Pen
Poe Pen - thuis slapen
Wat zegt een moeder tegen haar blonde dochter als ze uitgaat? Als je om twaalf uur nog niet in bed ligt, kom je maar thuis slapen.
victor
victor - kontvingeren
Persoonlijk vind ik het heerlijk om even onder de douche (maar ook stiekem ’s avonds) mezelf even lekker te kontvingeren. Tja, jongens hebben nou eenmaal geen vagina maar ze moeten toch van hun geilheid af? Dus dan maar weer eens wat anders dan aftrekken. jezelf pijpen kan helaas niet, tenzij je geen ruggengraat hebt! Ik raad het iedereen ten zeerste aan om het gewoon een keer is te proberen….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook