This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Olga Plasmans
Olga Plasmans - 1 Item
Dag lieve mannen! De meeste klanten van mijn leeftijd zijn niet zo serieus. Ik wil heel graag een ruige sexrelatie. al heb ik nog niet zoveel ervaring. Daarom zoek ik iemand die veel ouder is dan ik. Ik woon nog bij mijn POOIER en ik heb dus een baantje. Nu nog een leuke oude man die me wegwijs maakt in de liefde! Ps. ik ben een groot voorstander van AV en Franzosisch Total!
Olga Plasmans
geile toy!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Constantia Kont
Constantia Kont - je kontje
Tja, tijdens zo’n strenge winter heeft ook jouw lichaam extra vet nodig om te overleven! Alleen begint je kontje nu toch wel aardig te ‘hangen’ van al die chocola en vette frietjes. Tijd om die billetjes weer lekker strak en sexy te krijgen! Met de lente in de aantocht krijgen we naast de zomerkriebels, ook spontaan allemaal de sexuele aandrang om lekker buiten te batsen! En vooral probleemgebieden als ons hangend armvet, dijen met putjes en vooral jouw borsten en billen zien ik graag weer summerproof!! Kom dus maar snel onder je warme dekens vandaan, laat al het vette eten vanaf nu staan en work it girl! En binnen no time kun je jouw kontje weer in dat geile, lekkere miniscule bikinibroekje aan mij en andere kerels laten zien!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - leven met de amateurporstituée’s die je liefhebt
Geniet van het voedsel dat je eet, en drink je wijn met een vrolijk hart, want God keurt dat goed. Kleed jezelf in mooie kleren, wees niet te spaarzaam met de olie op je hoofd. Geniet van het leven met de amateurporstituée’s die je liefhebt, alle dagen van je leven die God je op deze aarde geef!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - met een DVP het bed induikt
Dag allemaal, jullie weten het misschien niet maar ook ik ben zelf zeer christelijk opgevoed, en dus een christelijke jongere, en kan je vertellen dat vrijwel elke man, net zoals ik, regelmatig masturbeert, ook christelijke… Bij vrouwen ligt dat percentage misschien nog hoger! Wat betreft sex voor het huwelijk: De één wil het absoluut niet, en houdt zich aan wat er in de bijbel staat geschreven: sex is voorbehouden aan het huwelijk. Degene met wie je gemeenschap hebt, daarmee ben je voor God getrouwd. Anderen (zoals ik) bekijken dit meer in de tijdgeest, en springen er makkelijker mee om, maar over het algemeen geldt wel: Een christelijke jongere denkt er in ieder geval goed over na, voor hij/zij met een DVP het bed induikt!
Mien Billekens-Jeuken
Mien Billekens-Jeuken - geen strings meer
Hoi, k draag ook echt nooit strings...bwehhh. Zit voor geen meter zo tussen je billen. Echt ik heb het geprobeerd omdat iedereen het droeg bij mij in de kerk. Maar nu draag ik ze echt nooit meer. Ook mijn vriendinnen dragen geen strings meer. Nu dragen ze vaak van die hipsters of strakke boxers en slipjes. Ikzelf draag echt hele leuke en lieve slipjes en hipsters. Mmmmm
Francesca Fridgies
Francesca Fridgies - Iedereen heeft andere schaamlippen
Iedereen heeft andere schaamlippen. Er zijn een paar wereldvreemde gozers die denken dat grote schaamlippen (zoals die van mij) komen door veel rondsletten van vrouwen (vaak neuken), maar dat is de grootste onzin. Het is genetisch en je kan het mooi vinden of niet, maar je hoort toch vrijwel nooit mannen zeggen dat ze schaamlippen het mooist vinden aan een vrouw, dus maak je niet druk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook