This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Meklit
Meklit - 1 Item
Dag lieve geile SLIPSNIFTERT! Gewoon lekker simpel. Ik die op bed lig in mijn nakie, klaar om genomen te worden. met mijn twee pronkstukken in de volle glorie. Vind je het wat? Dan moet je het me snel laten weten want ik kan bijna niet meer wachten tot die potente man nou eindelijk eens langskomt hoor. Mail me snel voor een gedragen slippie en je komt snel (knipoog)
Meklit
mijjn POEPEDOOSJE!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - Tips voor het betere AV
Het is algemeen bekend dat de kringspier van jouw anus veel malen sterker is dan de kringspier van jouw yoni. Penetratie van jouw anus (analverkehr) is dan absoluut niet weggelegd voor een beginner die zijn tamp zu einer zeit naar binnen probeert te stopfen! Stimuleer dus altijd tijdens het voorspel jouw anus loch door het bijvoorbeeld te strelen met jouw vingertje voordat je langszaam over gaat naar penetratie. Ps. Vooraf likken ist noch besser, genial!
Clarimonde van Dijk
Clarimonde van Dijk - grote binnenste schaamlippen
Dag lieve slipsnifters! Ik maak me erg druk de laatste tijd omdat ik te grote binnenste schaamlippen heb en dat vind ik niet mooi! Maar ja, een operatie bij Dokter Hans vind ik ook een stapje te ver gaan. En nu vraag ik me af of mannen dat misschien heel erg lelijk vinden of dat het ze niet boeit, maar ik denk dat de meesten toch het liefste een beschaafde YONI hebben. Laat het me weten, ik stel jouw reactie zeer op prijs!
Bibi
Bibi - al dat klamme zweet tussen me benen
Op kantoor was ik gistermiddag even klaar met al dat klamme zweet tussen me benen. Dus ik dacht ik trek mijn slipje op de wc lekker uit en deed hem in mijn handtas! Ik had alleen maar een rokje erover maar toen moest ik, tijdens een presentatie, naar voren komen omdat ik zat te klieren. Vervolgens stond ik bij de directeur en toen ik met hem in gesprek was trok een collega ineens mijn rok omhoog! Ik schaamde me kapot dat ik direct de zaal uit rende. Ik stond dus gewoon in mijn naakte vagina voor de groep! Gelukkig had ik hem 2 dagen daarvoor nog geschoren maar als ik nu door de gang loop en een collega zie zeggen ze steeds: “mooie schaamlippen” .
Phil Piksteeg
Phil Piksteeg - in de parenclub van BOUDESTEIJN
JONGENS! Afgelopen zaterdag was de Poolse Spirma weer in de parenclub van BOUDESTEIJN! De hele dag rustig, maar het laatste uur ging zij weer als vanouds helemaal maar dan ook helemaal los. Na een lange paal dans act in haar blote YONI waarbij ze de grond ook verwende en haar kont wel een drilpudding leek, kwam ze via de banken en tafels en over enkele KLANTEN heen gerold uiteindelijk op het kleine podium, waar ze zich liet overspuiten door 2 flessen champagne, waar ze de resten ook nog eens van leeg zoop en nog enkele danspasjes uitoefende. Dus dat zit voorlopig wel weer goed met haar!
Morgan Cheese
Morgan Cheese - Bomberjack RUK
Hey Hoppema! Als jij mij een keer een flinke beurt wil geven ga dan hier maar eerst eens me oefenen! Kleed je uit tot je poedelnaakt bent. Trek vervolgens over je naakte lijf een zwart/oranje bomberjack aan. De oranje satijnen voering voelt zo opwindend aan dat je Xtra geil wordt en je lekker kan onaneren tot je goddelijk klaarkomt. Bij mij werkt dit en het is zo geil. Probeer maar eens.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook