This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Phuc
Phuc - 1 Item
Dag lieve mannen! Ik heb een serieus probleem. Ben ( gelukkig ) getrouwd en moeder van 2 kinderen. Alleen .. ik ben nymfomane. Een duur woord voor wat eigenlijk gewoon SEX VERSLAAFD betekend. Zo moet ik elke dag sex en veel keren op een dag en dat is voor 1 man ( mijn man ) niet meer te doen. Ik wil hem geen verdriet doen maar ik moet gewoon bevredigd worden, liefst zo vaak en zo veel mogelijk. Ben daarom dus op zoek naar een man / mannen die een goede conditie hebben en lang kunnen neuken en me vaak klaar kunnen maken. Ik ben altijd geil en blijf dat ook constant. Zoek ik jou dus? Kus op je TAMPERT alvast!
Phuc
oud slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - € 105 voor massage, inclusief pijpen en neuken
Dag kerels! Gisteren in een GLIJHUIS geweest. Zo betaalde ik € 105 voor massage, inclusief pijpen en neuken~! Jammer dat ze giechelde, heel veel, en de hele tijd! De massage was eigenlijk gewoon slecht: geen goede massage, te zacht, geen structuur, eigenlijk meer een beetje wrijven. Met massage had het niet veel te maken. Als het dan nog heel erotisch is, vind ik het ook wel goed, maar dat was het ook niet. Het was zelfs helemaal niet geil. Ik hoopte nog dat ze het zou goedmaken met een beetje AV (Anal Verkehr) maar helaas. Nog minder geil was dat er tijdens mijn bezoek een controle van de GGD was en het gesprek met de man van de GGD ca. 15 minuten duurde terwijl bij mij de teller doorliep! Klootzak dat ie er rondloopt. Nadat hij mijn TAMP op schimmels had gecontroleerd had en weer weg ging was de “massage” dan eindelijk afgelopen en begon ze mij zowaar te pijpen (Franzosich Total!) Dat was niet onverdienstelijk, eigenlijk het enige positieve. Daarna nog wel geneukt, ook hier niet erg gepassioneerd. Helaas, ik had mij er op verheugd, maar het werd het niet………
Claar Comen
Claar Comen - oprecht compliment
Raar hoor. Geef ik eens een oprecht compliment over iemands snor. Zegt ze dat ik haar beledig….
Judy
Judy - maandverband in je string
Jongens! Ik draag gewoon weer geile slipjes hoor! Mijn POOIER had een string gekocht voor me heb het 1 keer gedragen nu nooooit meer! Mijn zus moest die dragen van haar man, echt zielig mr!! Nu vraag ik me wel af als je ongesteld bent hoe krijg je dan in godsnaam maandverband in je string????
Ed
Ed - Tips voor het betere AV
Let op….het wagenwijd open knallen van jouw sluitspier geeft geen extra prikkeling, ik herhaal…geen extra prikkeling! Tenzij je natuurlijk de wand tussen het rectum en de yoni hevig stimuleert. Bij een goede schnuckiputzi leidt dit immer tot een lekker partijtje spritzen, een echte Aha- Erlebnis! Ik zou zeggen viel spaß jeder!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - mastruberen valt helaas ook onder zelfgenot
Dag allen, deze week ontving in een vraag van ene BOUDESTEIJN. Hij vroeg me of masturberen een zonde was. Mijn antwoord: Beste Boudesteijn, mastruberen valt helaas ook onder zelfgenot. God heeft had de vrouw aan de man gegeven omdat het niet goed was dat de mens alleen was. Hij (God) gaf Eva (toen nog: Manninne) aan Adam als hulp. Niet als meesteres, niet als slavin en al zeker niet als amateurprostituée zoals jij mij onlangs ook schreef! Zelfgenot is onbijbels. Een precieze tekst weet ik niet zo snel, maar het de Bijbel is overduidelijk tegen zelfgenot. Ik hoop je hiermee voldoende antwoord te hebben gegeven. AV (Anal Verkehr) daarentegen is een prachtig iets, een bloem uit het paradijs. Maar het wordt in de huidige maatschappij helaas in menig GLIJHUIS enorm misbruikt. Kijk daar dus wel mee uit!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook