This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marion Therese
Marion Therese - 1 Item
Hee hallo hier met jou geile milf. Ik ben op zoek naar een potente man. die eens zin heeft om eens lekker geil te doen met mij! Ik ben misschien wel niet de jongste maar ook wij vrouwen hebben nog zin in heerlijke sex! Ik heb onwijs veel zin op dit moment.. Ik zal me eens even voorstellen Ik woon in Steenwijk en ben kleuter juf. Ben jij die lekkere stoute kerel die mij eens lekker geil gezelschap komt houden! En wel een hete nacht/avond/morgen/avond wil komen beleven! Ben jij die leuke geile knappe potente man? Mail me dan..
Marion Therese
lekker gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - lekkere POEPEDOOSJE
Hemeltje toch! Stel je nou toch eens voor dat je, net zoals ik gisteravond, lekker warm gemaakt bent om met een amateurprostituée het bed in te duiken en dat dit lekkere POEPEDOOSJE jou dan eerst vertelt dat ze een enorm complex heeft vanwege haar lelijke schaamlippen!!! En vervolgens verteld ze je dat ze het liefst de hele boel er af zou laten snijden door Dokter Hans! en dat je dan tijdens het batsen steeds je ogen maar dicht moet houden en maar liever ook niet met je vingers of je tong er aanzitten want dan zou je de abnormaliteit wel eens kunnen voelen... Dat had ik dus gisteravond bij dit meisje! Ik schrijf: absoluut geen kans op herhalingsgevaar bij dit meisje!
Meike
Meike - Weer douchen
Hey Hoppema! Als jij mij een keer een flinke beurt wil geven ga dan hier maar eerst eens me oefenen! Als je aan het douchen bent is het heel lekker: maak je TAMP stijf en zet de douche op de massage stand en richt die op de eikel, niet helemaal maar een beetje naar onder als je lang genoeg wacht en af en toe wat beweegt zal je lekker klaar komen. Pas wel even op dat al je sperma deze keer niet weer in je schaamhaar blijft hangen!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - de mooiste Bijbelboeken over masturberen
Dag hoor! Persoonlijk vind ik één van de mooiste Bijbelboeken over masturberen toch Leviticus! Leviticus 15:16 legt uit hoe men na een zaadlozing moet handelen; onrein zijn (dus geen heilige diensten mogen verrichten, tot de avond. De avond duidt in Bijbelse context de volgende dag aan), het gehele lichaam baden en alles waarop de zaaduitstorting terecht is gekomen reinigen. Dit geldt dus ook voor je toetsenbord! Handig toch??
christel
christel - in je blote niksie door de buurt
HEY! Heb jij, net zoals ik, ook geen zin in moeilijke oefeningen in de sportschool? En wil je wel lekker naakt ander natuurschoon zien? Trek er dan eens naakt op uit met je skeelers! Ja, waarmee je vroeger altijd een rondje door de buurt deed. Gooi er een paar nieuwe softwieltjes onder en je rijdt zo in je blote niksie door de buurt! Lekker toch??
Eostre
Eostre - dan kan een string een leuk hulpmiddeltje zijn
Dag allen, Van mijn POOIER hoorde ik dat strings vaak niet lekker zacht zijn, terwijl slips dat juist vaak wél zijn! Kortom, het draagcomfort is klein, maar als je een jongen wilt verleiden dan kan een string een leuk hulpmiddeltje zijn. Al blijft het uitdoen van die string, of toch die vrolijke slip, toch het leukste. Dat jezelf onthullen, je meest vrouwelijke en intieme deel van jezelf laten zien, dát is leuk. Kortom, probeer het eens, maar draag vooral ook gerust je slips, hipsters of boxer. Zolang die maar lekker aansluiten op je billen (liefst in je naad) en je het met overtuiging en geloof in jezelf dat je mooi bent zoals je je kleedt draagt is het gewoon goed!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook