This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

MarisuŽnchelo
MarisuŽnchelo - 1 Item
Jullie weten het misschien niet maar deze hete blonde kan ook nog eens goed klussen! Mag ik eens bij jou komen klussen? Je hebt vast nog wel wat leidingwerk dat gesmeerd moet worden! Of heb ik dat helemaal misÖ ?Durf je het aan een vrouw met verstand van klussen je huis binnen te laten, contacteer me jandikkie dan snel !
MarisuŽnchelo
geil slipje!
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Django
Django - Mijn vrouw zegt ineens dat anale sex (AV) gevaarlijk is.
Mijn vrouw zegt ineens dat anale sex (AV) gevaarlijk is. Tja, het is wťl een feit dat, indien de "ontvangende partij" bij anale sex niet goed is ingeleid, er kans bestaat op beschadigingen, maar dat geldt volgens mij zeker ook voor vaginale sex! Voor zover ik weet zijn de slijmvliezen van de endeldarm minder makkelijk doordringbaar voor ziektekiemen als die van haar YONI! Ik vermoed dat zij het baseert op statische gegevens van enkele GLIJHUISBEZOEKERS i.p.v. degelijk biologisch onderzoek. En er staan wel meer dingen in het op deze site waar ik het niet mee eens ben. Er is helaas geen sexbijbel die het juiste antwoord heeft!
Roos de Poos
Roos de Poos - ook maar een POOIER genomen
Dag allemaal! Sinds een paar maanden heb ik ook maar een POOIER genomen, wat tot nu toe erg goed ging.. Nu wilde hij gisteren opeens geld van mij lenen (6000 euro). Ik weet dat hij schulden heeft, maar hij zei dat het wel goed zou komen. Het stomme is dat ik hem toch niet helemaal lijk te vertrouwen om dat geld te lenen, dit komt omdat hij soms ook wel stiekem met zijn telefoon doet.. Lenen jullie weleens geld uit? En als je het bijv. overboekt is dat voldoende bewijs om het terug te krijgen? Ik denk het niet. Aan de andere kant denk ik wat het is het waard als ik hem hier al niet mee vertrouw.. Toch heb ik er geen goed gevoel bij en heb ik hem ook verteld dat ik geen geld uitleen. Wat zouden jullie nou toch doen?
Flipsen
Flipsen - mijn ex had zulke dikke schaamlippen
Dag lieve stoute dames! Ik zou me geen zorgen maken als jouw schaamlippen er als heuse `spatlappen` bijhangen! Het blijft aantrekkelijk voor mannen zoals ik! Ook mijn ex had zulke dikke schaamlippen alleen zij had er helaas wel "last" van tijdens de sex. Haar YONI droogde veel sneller op, of mijn VOORVOCHT ging mee naar binnen. Dit was voor mij altijd echt frustrerend. Mocht jij ook van die SPATLAPPEN in je broekje hebben hangen hier nog wat tips: Zorg er altijd voor dat je kletsnat bent... Zorg ook dat de DONG die jou gaat penetreren ook iets nat is zodat makkelijker gaat. Begeleid hem naar binnen met je hand, of houd met beide handen jouw schaamlippen helemaal open! Glijmiddel/spuug kan ook erg veel helpen. Nogmaals, als het geen pijn doet tijdens de sex. maak je dan geen zorgen, het is en blijft een poesje en mannen houden daar nu eenmaal van. Mmmmmmm!
Taco
Taco - De tachtigjarige oorlog
Hoe noem je twee vechtende bejaarden? De tachtigjarige oorlog natuurlijk!
Astrid Dijkstra
Astrid Dijkstra - lekker tussen mijn schaamlippen
TIP voor de dames! ik vouw dus meestal de voorkant van mijn slipje dubbel zodat hij lekker tussen mijn schaamlippen gaat zitten. Dat vind ik persoonlijk erg fijn zitten PS: de KLANTEN en mijn POOIER vinden het er ook altijd ook leuk uit zien als ik daarmee in een legging loop!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook