This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Miquishadrion
Miquishadrion - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels! Ben jij die zachte en lieve jongen of man die meteen iets in mij zag? bij de eerste aanblik van mijn foto?? Laat me dan snel iets horen en wie weet kun jij binnenkort wel lekker van mijn kutje snoepen …………..
Miquishadrion
lekker heet slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - De prijs van jou gedragen slipje mag jij bij mij echt helemaal zelf bepalen
Hoi lieve dames en( amateur)prosties !! De prijs van jou gedragen slipje mag jij bij mij echt helemaal zelf bepalen. kan jij jou gedragen slipje missen voor een leuk hoge bedrag???? Ik kan heel goed betalen als jij eerlijk, redelijk bent en de onderstaande wensen van mij kunt vervullen: 1 jij bent jong blond slank knap meisje. 2 jij hebt schattige slipjes ( jij gaat foto’s van jou alleen schattige slipjes maken en naar mij mailen om keuze te maken ) 3 jij mailt jou duidelijke foto’s van jou gezicht en lichaam om beeld te krijgen hoe jij der uit ziet. 4 daarna jij gaat de door mij gekozen slipje dragen en dan jij gaat duidelijke foto´s voor je zelf maken van voor en achter kant met dat gekozen slipje dan weet ik dat het door jou gedragen is. Ik wil natuurlijk dat jij opstaat en dan foto´s maken met dat gekozen slipje van voor en achter kant want ik wil jou billen en jou benen en rug zien. 5 het slipje echt vies en geurig maken met jou sterke YONI geur en met jou sterke poep geur. Lichte geurtjes, dat is niet toegestaan! 6 wij maken samen afspraak : ik krijg jou slipje en jij krijgt geld. Slipje moet ik natuurlijk eest testen om te kijken of het voldoet aan de gevraagde wensen en eisen. Als jij al die bovenstaande 6 eisen en wensen voor mij kunt vervullen, dan mag jij zelf de prijs bepalen hoeveel jij wilt. Grijp de kans. Als jij eerlijk bent en jij wilt echt goed geld verdienen dan zijn die eisen niet moeilijk. Graag hoor ik het van jou, bedankt alvast!
Hildemara Vreugdenhill
Hildemara Vreugdenhill - Vrij voelen (2)
Hey Hoppema! Als jij mij een keer een flinke beurt wil geven ga dan hier maar eerst eens me oefenen! Met je genotsknots uit je boxer, kun je ook uitvoeren als jij je kleren aan trekt om naar school/werk te gaan. Je kleed je gewoon aan, maar dit keer laat jij je TAMP uit je boxer hangen. Lekker gevoel als je de broek erover aan hebt. Masturbeer je dan na een tijd eens. (op de wc bijvoorbeeld) het orgasme zal heviger zijn!
Wilma Kainda
Wilma Kainda - wijze woorden
Als je niet rookt sterf je ook, alleen wat rijker.
Gerdien
Gerdien - ik heb volgende week weer nieuwe klanten en wil er graag goed uitzien in lingerie
Jongens, misschien een stomme vraag, maar waar kopen jullie die light hipsters van Sloggi? Online of bij een winkel? Bij Hunkemoller hebben ze namelijk geen Sloggi (toch?) en bij de V&D verkopen ze alleen huidskleur, zwart en wit (in de webshop iig), terwijl ik liever ook een leuk kleurtje heb. Of hebben ze in de winkel wel meer kleuren? Laat even weten, ik heb volgende week weer nieuwe klanten en wil er graag goed uitzien in lingerie!
victor
victor - in het openbaar masturberen
Hallo jongens! Een Christen mag, in tegenstelling tot ik, inderdaad niet in het openbaar masturberen! Sex voor het huwelijk mag ook al niet en tijdens het huwelijk mag het alleen als er een nieuw volgelingetje voor het Christelijke Geloof gebakken moet worden. Maar dus niet zomaar voor het lekker! Goed onthouden dus! Ondertussen ga ik er met de lekkerste wijven in een saunaclub van door en hebben jullie het nakijken!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook