This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nai-Jeadriön
Nai-Jeadriön - 4 Items
Dag stoute slipsnifters! k gooi de zeep vast over mijn harde borsten! Kom jij ze lekker verder inzepen en misschien wel van top tot teen? met achteraf een lekkere massage en meer? Waar blijf je dan? Laat me dan snel iets horen!
Nai-Jeadriön
mmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nai-Jeadriön
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nai-Jeadriön
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nai-Jeadriön
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - geen anale sex meer
Jongens! Ik moet toegeven dat de DJ vanavond bij Boudesteijn een mooie muziek draaide. Er werd ouderwets goede dance muziek gedraaid. Ook werd All night long van Lionel Richie gedraaid en Last Christmas van Wham. De sfeer zat er dan ook goed in. En ik moet toegeven dat mijn stoffige benen ook langzaam begonnen te bewegen. Bert en AAD zijn ook aanwezig en ik heb gezellig gedineerd. Ik was op de kamer met ene Daisy Bell en ik heb lekker liggen vozen met haar. Ik had echter geen anale sex meer met haar want ik had me die ochtend helaas al drie keer afgetrokken. We zoenden dan maar naakt op elkaar en ik vingerde haar een beetje (2 vingers en 1 in haar ANUS!) De rest van de tijd hebben we nog lekker liggen kletsen. Jammer dat ik wel het volle pond moest betalen! Tja, eerst nog even douchen en wat eieren eten en dan maar kijken of ie weer wilt kwispelen…..
Daisy Bell
Daisy Bell - Klemmen
Hey Hoppema! Als jij mij een keer een flinke beurt wilt geven ga dan hier maar eerst eens me oefenen! TAMP op je buik leggen, hand bovenop je geschoren balzak leggen zodanig dat de rest van je TAMP tussen je buik en je onderarm klem ligt; ga daarna op je zij liggen en beweeg je lichaam heen en weer, zodat je TAMP middels je onderarm als het ware 'gestreeld' wordt. Gewoon lekker!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - zuinig met ons gummetje om moeten gaan
Tja, zeg nou zelf: anale seks (AV) is toch echt iets prachtigs, een cadeautje van God aan de mens waar we van mogen genieten, alleen zegt hij wel, dat we zuinig met ons gummetje om moeten gaan. Onteer je eigen lichaam dus niet al te vaak. Het is dus gewoon niet zo slim om met jan en alleman seks te hebben, wat in deze maatschappij tegenwoordig wel het geval is! Dat mogen we niet vergeten, want ik denk dat het in de meeste gevallen om die mensen gaat, die hun leven vergooien aan seks, zoals mijn vriend AAD!
Annebelle Blaas
Annebelle Blaas - beetje onzeker over haar schaamlippen
Hoi! Mijn vriendin was laatst een beetje onzeker over haar schaamlippen en hierdoor leed haar werk eronder! Ik heb haar dus gezegd dat het gros van de mannen al blij wordt van het idee om dadelijk een lekkere, natte poes voor hun neus te krijgen. Of de bijbehorende schaamlippen die laatste paar mm perfect op maat zijn boeit op dat moment niemand wat! Zo lang zij de boel maar een beetje fris en schoon is er dus niets aan de hand. En die paar kerels die er over zouden willen zeuren...die zijn jouw YONI gewoon niet waard ! Dus dames: laat je dus nooit opnaaien door 2-3 slipjesklanten waarvan we er hier ca. 8 miljoen in het land hebben!
Hedwig Hagenaars
Hedwig Hagenaars - zelf wat geile slipjes gemaakt op naailes
Dag allen! Ik heb inmiddels zelf wat geile slipjes gemaakt op naailes en die wil ik hier nu verkopen voor € 10,/ per stuk. (ongedragen dus!) Het zijn schitterende rode slipjes met een zeer geile opening aan de achterkant, waardoor er een schitterend decolleté bij de billen ontstaat en als je een beetje bukt is er ook direct AV (Anal Verkehr’ mogelijk. Ps. de voorkant van de slipjes zijn geheel bedekt met glimmende pailletten. In deze slipjes zul jij schitteren! Waar wacht je nog op! Kopen dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook