This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

N’quensio
N’quensio - 4 Items
Lieve vrouw zoekt een soms stoute man! Hallo spannende mannen van Nederland! Wat leuk dat je naar mijn advertentie kijkt, ook spannend te weten dat er mannen mijn foto zien en tekst lezen. ls je weet wie ik ben zeg het dan tegen mij en alsjeblieft niet tegen iedereen behalve mij. Ik heb ondanks mijn leeftijd zeker door het lopen en zwemmen wat ik veel doe een redelijk goed uitziend lichaam. Inmiddels woon ik 24 jaar samen en is het vlammetje gedoofd zeg maar, veel mensen die ook een lange relatie hebben zullen begrijpen wat ik bedoel. Wie wil komen blazen om het vlammetje weer op te doen laaien tot grote warme vlammen? Zo ben ik gek op orale(Franzosisch Total) en anale sex (AV). Als de klik er is en je bent proper op je zelf (zoals ik dat ook ben) vind ik het meeste extreme (maar ook erg lekker) elkaars gum te likken, ook vind ik oraal geven super lekker, maar je moet dan ook open staan dat we jouw sperma met tongzoenen verdelen want dat vind ik erg intiem en waardevol. Natuurlijk ook neuken maar ik zoek niet een vriend die alleen wil neuken en verder niets. En neuken mag van mij zeker ook op spannende plekjes en niet alleen in bed! Ik kan moeilijk ontvangen (kan soms wel) dus we moeten een plekje vinden, voor mij niet zo erg want zoals gezegd ik hou ook van buitensex! Als je niet gebonden bent en kunt ontvangen is dat helemaal mooi Ik wacht in spanning af wie er zal reageren…. PS. Graag alleen normaal of iets kleiner geschapen mannen reageren, ik ben n.l. heel erg strak en vind een erg grote en lange TAMP niet zo lekker.
N’quensio
geil gedragen slipje met squirtvocht
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
N’quensio
SS
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
N’quensio
bips
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
N’quensio
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - zwoele lippen
Vandaag weer bij de parkeerplaats van de Makro bij een Zuid Amerikaanse langs geweest. Wat een heerlijke meid om te zien. Ik heb normaal een hekel aan seks in de auto op een volle parkeerplaats maar dit meisje weet er elke keer weer een feest van te maken. Zij bovenop, rustig beginnen en daarna voert ze het tempo op. Steeds verschillende hoeken. Kortom heerlijk! Ze heeft nu van die gevlochten extensions, niet helemaal mijn ding maar zelfs dat zag er goed uit bij haar. Oh ja, en pijpen kan ze hemels met die zwoele lippen van haar!!
Banjer van Gent
Banjer van Gent - genoeg sex
HOIHOI! Ik heb dus altijd een heel standaard huwelijk gehad met volgens mij genoeg sex. 2 a 3 keer met mijn man per maand, het standaard werk; en zelf masturbeer ik er nog een keer of 4 bij en heb ik een keer of 2 per week sex met klanten.! Ik ben niet zo preuts aangelegd, spannende dingen, een porno filmpje kijken, lingerie etc. Dit is jaren goed gegaan tot na de bevalling van de jongste 8 jaar geleden. Nooit geen pijn gehad tijdens of na het vrijen en toen ineens wel. Ik ben bij doktor Hans geweest maar hij adviseerde om er niets aan te doen en het te accepteren.
Manfred
Manfred - in de saunaclub van Boudesteijn
De laatste tijd hoor ik in de saunaclub van Boudesteijn steeds vaker van die kerels klagen over dames met rare schaamlippen. Tja, mijn ex/vrouw had ook van die ontzettend lange binnenschaamlippen, naja weet niet precies zag er een beetje rommelig uit. Uiteindelijk boeide me het ook niet, je wilt neuken of je wilt het niet. Ik heb er zelf in ieder geval destijds nooit een punt van gemaakt, alleen wel vaak gevraagd of het niet gevoelig/pijnlijk was. Bleek dus niet zo, dus we hadden altijd wel goed seks gehad. Ik kan me niet voorstellen dat iemand zich er druk om zou maken, anders zou je wel een naar mens zijn. Tja, met nare klanten wil je toch geen seks! Of toch wel??
Zeppos
Zeppos - strings en gewone slipjes
Hee Meiden (en jongens), Ik draag ze zelf gewoon allebei, strings en gewone slipjes. Strings omdat ik absoluut niet hou van zichtbaar doorschijnende onderbroeken en ik veel rokjes draag. Slipjes omdat ze gewoon lekkerder zitten. Ik vind trouwens dat er wel verschil zit tussen verschillende type strings. Je hebt die met echt van die touwtjes bij je billen en je hebt ze met een wat dikker randje. Die met een wat dikker randje vind ik nog best wel prima zitten. Die heb je bij de hunkemoller ook van zo'n heel zacht stofje, dus dan schuurt het ook niet tussen je billen. Die touwtjestrings vind ik echt verschrikkelijk en draag ik nooit.
christel
christel - met een slipjesklant naar bed ben geweest
Anale Sex (AV) wel of niet voor het huwelijk blijft voor christenen een lastig onderwerp. Zelf heb ik mijn ouders laatst verteld dat ik met een slipjesklant naar bed ben geweest inclusief Franzosisch Total en AV, wat erg moeilijk was aangezien mijn ouders tegen anale sex voor het huwelijk zijn. Ik heb deze keuze echter gemaakt samen met mijn pooier na een lange zoektocht op usedslipjes.com en gebed. Wij kwamen er samen achter dat God het zo voor mij bedoeld heeft en met mij en mijn pooier meegeniet! En die € 100,- is ook weer meegenomen…….
victor
victor - Mijn vrouw
Mijn vrouw deed gisteren iets met haar mond waar iedere man van droomt, ze hield hem n.l. een keer dicht!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook